in

Grappig verhaal: lees de actie van deze vrouw als haar man dronken thuiskomt van het kerstfeest

Een man komt thuis bij zijn vrouw, extreem dronken na het jaarlijkse kerstfeest van zijn bedrijf. Hij strompelt het bed in – maar als hij de volgende ochtend wakker wordt, wacht hem een verrassing.

Jan werd wakker met een enorme kater op de dag na het jaarlijkse kerstfeest van zijn bedrijf. Hij drinkt normaal niet veel, maar op dit feestje stroomden de drank als nooit tevoren. Jan kon zich niet herinneren hoe hij het thuis was gekomen van het feest, alles was een waas. Om het nog erger te maken, voelde hij zich verschrikkelijk en had hij geen idee of hij iets doms had gedaan toen hij dronken was.

Toen hij er uiteindelijk in slaagde zichzelf uit bed te trekken en zijn ogen te openen, zag hij een glas water en wat aspirientjes op zijn nachtkastje. Naast het glas water lag een rode roos. John stond op en zag zijn kleren op een stoel voor hem, netjes opgevouwen. Hij keek de kamer rond en zag dat alles perfect schoon was, alsof het net was opgeruimd. Hij liep door het huis en zag dat het overal hetzelfde was – het hele huis was schoon en opgeruimd. John pakte de aspirientjes en hapte naar adem toen hij zichzelf in de badkamerspiegel zag.

Lees ook  Vrachtwagenbestuurders parkeren naast elkaar onder een brug om suïcidale man te redden.

Rondom zijn één oog zat een enorme blauwe plek. Toen zag hij een briefje op de onderste hoek van de spiegel. Het briefje was bedekt met harten en hij kon zien dat zijn vrouw zelfs een rode lippenstiftkus op het briefje had achtergelaten. Op het briefje stond:

“Hi lieverd! Het ontbijt staat op tafel. Ik ga wat boodschappen doen, zodat ik vanavond je favoriete diner kan koken. Ik hou van je!”

Jan strompelde de keuken in en ja hoor, het ontbijt stond op tafel. Roerei, vers gezette koffie en de krant van die dag lagen op tafel. De zoon van John zat aan de tafel te eten.

Jan vroeg; “Zoon, heb je enig idee wat er gisteravond is gebeurd?”

Lees ook  Hond redt katje van de dood – 3 dagen later gebeurt het onverwachte

Zijn zoon antwoordde: “Yep, je kwam om drie uur ’s morgens thuis, enorm dronken. Je viel op de salontafel en brak hem. Toen viel je op de grond en rende je tegen een deur aan. Dat is waarschijnlijk hoe je dat blauwe oog kreeg … ”

Verward, vroeg John zijn zoon: “OK … Dus waarom is alles hier zo schoon en opgeruimd. Ik heb een roos boven liggen, ontbijt op de tafel en je moeder is het avondeten aan het kopen? ‘

Zijn zoon antwoordde: “Oh ja, dat … toen mama je naar bed nam en je begon uit te kleden, schreeuwde je: ‘Laat me met rust, ik ben een getrouwd man !!’”

De les?

Het repareren van een kapotte tafel kost ongeveer $ 40 …

Ontbijt en koffie rond $ 5 ..

Twee aspirientjes, een paar centen?

Op het juiste moment het juiste zeggen: onbetaalbaar!

Deel dit verhaal om iemand vandaag te laten lachen!

Politie helpt dakloze en zwangere vrouw, maakt hartverwarmend voorstel dat alles verandert

6-jarige schreeuwt plotseling vanaf de achterbank: moeder waarschuwt iedereen nu over dit onverwachte dodelijke gevaar