in

Graf van gehandicapte Paul (20) werd al zeven keer gevandaliseerd.

De 20-jarige Paul van Dongen overleed op 3 mei 2018 aan de gevolgen van zijn meervoudige complexe beperkingen.

De jongeman kreeg zijn laatste rustplaats op de Algemene Begraafplaats in Rosmalen. Maar vandalen lijken hem geen rust te willen gunnen. Het graf van Paul werd immers al zeven keer het mikpunt van diefstal of vernielingen.

Mama Angeline van Dongen verklaarde: “Meestal waren het lampjes die werden gestolen. Van die solarlampjes, die op zonne-energie werken. Sommige hebben er maar twee weken gestaan.

Daar heb ik iets tegen, ik wil namelijk niet dat mijn zoon in het donker ligt.” Angelina legt uit dat haar zoon lichamelijk compleet afhankelijk was en zelfs niet eens zelfstandig kon zitten.

Lees ook  Bloedmooie actrices die de 50 gepasseerd zijn (foto’s)

Recent werd ook een Efteling-achtige lantaarn met een vlinder erop geviseerd. Dieven haalden het glas uit de lantaarn en legden het neer achter het graf. Ze haalden de kaarsjes eruit en zetten ze neer op de plek van de lantaarn.

De politie heeft momenteel geen enkel spoor van de daders. Er zijn namelijk geen aanknopingspunten, tips, camerabeelden of getuigen.

Ook de familie heeft niet het minste idee wie er achter de vandalenstreken zit. De moeder vertelde: “Het lijkt wel alsof ze een fixatie hebben op dit graf.

Lees ook  Dit betekent het als je hond vaak zijn poten likt

Het gebeurt wel vaker dat er iets bij een graf wordt weggehaald maar zeven keer binnen anderhalf jaar is bovengemiddeld.”

Nu liet de familie een foto van Paul achter bij het graf met een duidelijke boodschap aan de daders. Er staat te lezen: “Nu heb je een gezicht van onze zoon en broer die hier ligt.

Misschien dat dit je bewust maakt van wat je doet (stelen van hem) en je ermee stopt!” Helaas mocht ook dit niet baten.

Dit is de lekkere zusje van de welbekende Rosanna Voorwald

Gehandicapte husky met roze rolstoel dood aangetroffen dagen na ontvoering.