in ,

Nu te koop gouden beelden van middelvingers voor in je kast! Wie kan hem vandaag krijgen?

Een beetje kunst in huis kan natuurlijk nooit kwaad. Maar wanneer je naar een échte kunstenaar gaat met een expositie om iets op de kop te tikken, dan mag je vaak diep in je portemonnee gaan kijken.

Dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en zelfs heb je het, dan nog heeft niet iedereen duizenden euro’s over voor kunst.

Maar gelukkig is er ook “kunst”. Juist, kunst maar dan tussen haakjes. Dat is eigenlijk gewoon versiering wat op grotere schaal geproduceerd wordt maar wel heel leuk kan staan in de woonkamer.

Lees ook  Opa (70) krijgt 60 maanden cel voor ver krachting kleindochtertje: “Ik dacht dat ze ook wilde”

Wanneer je een beetje lang doorzoekt op bijvoorbeeld Bol.com, dan kan je wel wat leuks tegenkomen wat je wellicht kan aanspreken.

Gouden middelvinger van Bol.com!
Dit prachtstuk op ware grote gemaakt van keramiek komt van ‘Bitten Design’, een goed beoordeelde verkoper op het platform.

Of je hem altijd in de kast wil hebben staan is natuurlijk maar de vraag. Misschien kun je hem alleen neerzetten wanneer de schoonfamilie weer eens op bezoek komt.

Lees ook  Bewezen: zingen met collega’s zorgt voor minder stress op het werk

Voor maar 26,90 euro ben jij al eigenaar van dit geweldige prachtstuk voor in de woonkamer. Volgens Bitten Design is het ook geschikt als sieradenhouder.

Maan heeft “geheim” Instagram-account waar foto’s een stuk.. heter zijn!

Lukt een lange relatie maar niet? Uit onderzoek blijkt dat je dan misschien té knap bent