in

Gordon is woedend : “kapot maken, dat is het enige wat ze willen”

‘Schandelijk dat ze zomaar iemand op de voorpagina gooien’. Gordon Heuckeroth heeft het helemaal gehad met weekblad Weekend, zo laat hij via zijn Instagrampagina weten.

Het weekblad heeft hem prominent op de voorpagina gezet, iets waar de rasentertainer niet zo blij mee is: “Kutblad Weekend.”

Gordon richt zijn pijlen op weekblad Weekend.

‘Gordon met kerst niet alleen’
Het weekblad, voornamelijk gericht op sensationele verhalen, heeft in de laatste editie van het blad onderzocht hoe het gesteld is met Gordon zijn liefdesleven nadat hij niet ging trouwen in zijn programma Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?

Op de voorpagina van het blad prijkt nu Gordons hoofd met daarbij de tekst: “Gordon niet alleen met kerst, niet met Rogier of met Manuel, maar met Maurice!”

Ook schrijft het blad dat Gordon in de wolken zou zijn met zijn nieuwe liefde. Volgens de entertainer zelf is hier niets van waar en berust de hele kwestie op een vete.

Onzin
Gordon is niet te spreken over deze actie van het blad en heeft een scheldkanonnade op Instagram gezet: “Mijn hemel….. wat een onzin! Was het maar zo’n feest pfffff.

Maar schandelijk dat ze zomaar iemand op de voorpagina gooien en foto’s van iemands Facebook aftrekken zonder enige gène.

K*tblad Weekend, Marc vd Linden weer met Bart Ettekoven…. heeft iedereen nu niet eens door dat dit een persoonlijke kwestie is van deze twee etterbakken? Kapot maken dat is het enige wat ze willen. #ONZIN #RIOOLBLAD #grafblad #roddels”

Blinde hond ziet zijn baasjes weer na een ingrijpende operatie. Zijn reactie is schitterend.

Roy donders in flinke problemen