in

Glitter op de testikels van honden is de meest absurde trend die we ooit gezien hebben.

Mensen staan bekend voor hun rare modetrends, van asymmetrische jeans tot zowat alles waar glitter aan te pas komt. Maar de voorbije jaren begonnen mensen ook hun huisdieren te dwingen om hieraan mee te doen, en de arme viervoeters kunnen er weinig aan doen.

De laatste trend? Zorg dat je neerzit. Enkele hondenkappers merkten dat de juwelen van hun klanten een beetje meer blonken dan normaal. Waarom? Omdat mensen hen bedekken met glitter.

De trend werd blijkbaar voor het eerst gezien door Royal Paws Pet Salon in High Point in North Carolina in de VS. “Ik wilde iedereen gewoon even laten weten dat de laatste hondentrend glitter is”, leest de Facebookpost. “Weet alsjeblieft dat ik van creativiteit hou, maar ik zal dit niet doen. Ik post dit gewoon voor jullie entertainment.”

Blijkbaar wordt er gebruik gemaakt van siroop een eetbare taartglitter. Een andere pagina genaamd Groomies omschrijft de trend als “glitterballen.” Hun post verduidelijkt dat de eigenaars siroop en eetbare cakeglitter gebruikten. Blijkbaar hadden de dieren geen interesse in het eten van hun nieuwe look.

Weinig verrassend reageerden mensen geschokt op de nieuwe ‘trend.’ En gelijk hebben ze. Dit lijkt ons persoonlijk een heel slechte evolutie en bovendien weten we niet of het eventueel schadelijk is voor de gezondheid van de honden.

WAT VIND JIJ HIERVAN? GAAT DIT TE VER? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET ELKE HONDENEIGENAAR DIE JE KENT!

Tweede Kamer wil dat kindje bij geboorte naam van beide ouders kan krijgen

Waarom André Hazes weigert op te treden bij ‘Veronica Inside’