in

Glennis steekt vingertje op naar André over pietenfoto, maar poseerde zelf met Zwarte Piet.

Glennis Grace reageerde deze week verbolgen op een foto van André Hazes waarop te zien was dat hij Zwarte Pieten had uitgenodigd. Ze schreef: “Deze foto met zwarte pieten kan echt niet meer man.” Nu circuleert er op Twitter echter een foto waarop Glennis zelf breed lachend poseert met niemand minder dan Zwarte Piet. De pot verwijt de ketel …?

Het is duidelijk dat de foto al van enige tijd geleden is. Het lijkt erop dat Glennis Grace in het verleden minder moeite had met de figuur van Zwarte Piet. Op Twitter kan ze op weinig sympathie rekenen. Mensen vinden het raar dat de zangeres nu zo verontwaardigd is, terwijl ze vroeger wel gewillig met het hulpje van de Sint poseerde.

Lees ook  7-jarig meisje dood aangetroffen in Molenbeek: moeder opgepakt

Op haar sociale media laat Glennis tegenwoordig uitgebreid blijken wat ze daar van vindt. Deze week pakte ze André Hazes zwaar aan, maar enige tijd geleden trok ze nog fel van leer tegen Marga Bult.

In een betoog op Facebook had Marga aangegeven voorstander te zijn van Zwarte Piet. De Amsterdamse zangeres kroop meteen in haar vlijmscherpe pen: “Lieve Marga Bult. Ik weet zeker dat als je bruine kids of kleinkinderen had gehad, jij je had kunnen verplaatsen in het gevoel van een ander en dan had je deze onzin nooit op de sociale media gezet.”

Lees ook  Hond Tommy mishandeld en gemarteld, politie start intern onderzoek

Psychiatrisch patiënt verjaagt bejaard koppel uit hun eigen woning.

Studie beweert: ‘Mensen geboren in december zijn gezonder en aardiger’.