in

Gino vertelt hoe het echt met Deborah ging na het kampvuur

Gino en Deborah van Temptation Island trekken al sinds aflevering 1 naar elkaar toe. Wanneer Deborah terug komt van het kampvuur waar ze de heftige beelden heeft gezien van Tim en Cherish, rent ze huilend en schreeuwend naar haar kamer. Als de meiden vertellen aan de verleiders wat Deborah gezien heeft op de beelden, zie je direct dat het Gino echt wat doet. De twee hebben een goede band opgebouwd en hij leeft echt met haar mee.

Voor de camera zegt hij: “Als je een vriendin hebt waarvan je ziet dat zij zich gewoon goed gedraagt en gewoon heel lief is en je maakt haar eigenlijk zo kapot, dan ben je wel echt een eikel in mijn ogen.”

Gino en Deborah na het kampvuur

Om Deborah te steunen gaat hij naar haar kamer en probeert hij haar op te beuren. Later lopen ze samen naar een stiller gedeelte om te praten. Deborah is echt heel verdrietig en Gino troost haar heel lief en slaat een arm om haar heen. Deborah kan dat waarderen zegt erover: “Ik kan goed praten met Gino. Hij begrijpt mij ook en heeft mij ook getroost. Hij heeft me altijd met respect behandeld en hij heeft ook geen misbruik gemaakt van deze situatie.” Lief!

Lees ook  Doodzieke Tobias zwemt op zijn allerlaatste verjaardag in de wenskaartjes

Gino vertelt: zo ging het écht met Deborah na het heftige kampvuur in aflevering 10
We waren heel nieuwsgierig naar hoe Gino het allemaal beleefd heeft en hebben daarom contact met ‘m opgenomen om hem wat vragen te stellen.

Cosmo:

“Hey Gino! We hebben met spanning gekeken naar aflevering 9 en 10 en zagen dat je daar Deborah superlief opving na wat ze allemaal gezien had van Tim bij het kampvuur… Nu vroegen we ons af: hoe reageerde jij toen je hoorde van Deborah wat ze had gezien?”

Gino:

“Nou, wij hoorde al een beetje dat het schokkende beelden waren voor de dames. Maar wisten niet voor wie van de dames. Toen ik Deborah terug zag komen en haar reactie zag, vond ik het eigenlijk grof gezegd gewoon onwijs k*t voor der. Kijk, ik was ook met een spel bezig, maar je krijgt wel een band. En zoals Tim zich gedragen heeft, als een klein kind van 30 jaar, gun je haar dan zeker niet.”

Cosmo:

“Hoe ging het daarna verder? Heeft Deborah nog wraak genomen op Tim?”

Gino:

“Ze is totaal niet wraaknemend, zelfs nadat ze boos was op hem, heb ik dat nooit dat idee gehad. Ik weet wel dat Deborah mij oprecht leuk vond, alleen dat ze dat totaal blokkeerde voor Tim. Zoals je ook hoort te doen in een relatie.”

Lees ook  Problemen: Dit is hoe gigantisch veel tonnen Yolanthe in het rood staat!

Cosmo:

“Je was zo lief voor Deborah na het kampvuur! We zien allemaal dat jullie meer naar elkaar toe trekken. Gaan we steeds meer van jou zien in de nieuwe afleveringen van Temptation Island?”

Gino:

“Ik heb in Temptation gewoon m’n ding gedaan zonder me van iemand of iets wat aan te trekken. Je ziet inderdaad dat m’n rol steeds groter wordt, maar mensen vergeten dat ze nu ook al elke avond bij me zat. Elke aflevering zie je ons samen. En daar zie je dan misschien twee minuten beeld van, maar in realiteit was dat gewoon een avond lang.

Dus of je me meer gaat zien, kan ik niet zeggen. Maar voor de kijker is het denk ik 50/50. Geeft ze verder toe aan der gevoel, of blijft ze trouw aan haarzelf? Ze heeft namelijk altijd gezegd nooit iets op tv te willen doen.”

Thanks voor je antwoorden Gino! We zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat en hopen dat Deborah zich snel een beetje beter voelt…

Verdrietig nieuws voor Céline Dion. Wij wensen haar veel beterschap!

Deze 28-jarige vrouw leed aan buikpijn – ze heeft nu ongewoon veel lichaamshaar