in

Gezinsgeluk boven alles: André en Monique houden hoofd boven water voor kleine Dré

André zei het al eerder: in deze periode vol tumult ligt de focus vooral op hun zoontje. De twee zijn nu dan ook voor het eerst sinds lange tijd weer samen gespot op social media.

Te zien is hoe hun mannetje al een flinke waterrat is en André is dan ook maar wat trots op hem. ‘Zooooooooooo. Moet nog 3 worden en je zwemt nu al beter dan je ouwe heer! Trots op je, pikkie!!!?❤️’, schrijft hij bij het filmpje, waarin ook Monique te zien is. Gaan de twee het weer samen proberen of is inderdaad nu hun zoontje vooral het belangrijkste?

Affaire
Het zou erg vergevingsgezind zijn van Monique, want André zou het heel gezellig hebben (gehad) met Nikkie Plessen. De geruchten over de affaire doken in juli op. Tijdens een weekend zouden André en Nikkie zich volledig hebben laten gaan in de Amsterdamse club Palladium. Volgens een ooggetuige ontaardde de stapavond in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…’

Lees ook  Zo ziet het knappe zusje van Formule 1-coureur Max Verstappen eruit:

Jonge Monique
Bovendien is het niet bij die ene keer met Nikkie Plessen gebleven, want vorige week werd André opnieuw hand in hand gesignaleerd met een jongere versie van Monique in Spanje, waar hij deze keer met zijn creatieve team verbleef om aan zijn nieuwe kerstalbum te werken. Althans, dat beweert een ooggetuige. Het is niet bewezen of Hazes zijn Monique nu wel of niet heeft bedrogen, maar het feit dat hij openlijk hand in hand wordt gezien met andere vrouwen, zou mogelijk voor haar al grensoverschrijdend zijn.

Vertrek
Eerder wist Story al te melden dat André wederom vertrokken is bij zijn vriendin Monique en hun zoon André – weg uit hun villa in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Op zijn persoonlijke Facebookpagina, die alleen toegankelijk is voor vrienden, noemt hij Vinkeveen als zijn huidige woonplaats, terwijl hij al bijna een jaar in Berkel en Rodenrijs woont.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zooooooooooo. Moet nog 3 worden en je zwemt nu al beter dan je ouwe heer! Trots op je, pikkie!!!?❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Relatieproblemen
Volgens bekenden zou het echt over en uit zijn tussen André en Monique. In RTL Boulevard bevestigde de zanger het nieuws uit Story dat er inderdaad sprake is van relatieproblemen. Toch betekent dat niet dat de liefde over is. ‘Wij houden heel veel van elkaar’, vervolgt de zanger. ‘Het is een goed wijf en iedereen heeft af en toe wat.’ De focus ligt nu volledig op hun zoontje.

Lees ook  Bakken met kritiek op Nikkie Plessen wegens foto met “te kort rokje”

Pestkoppen steken 8-jarige in brand – nu vecht hij in het ziekenhuis voor zijn leven

Groot verdriet voor Linda de Mol