in

Gezin laat hond achter bij verlaten huis – toen kwam zijn redder in nood

Een gezin uit het Amerikaanse Michigan verliet hun huis en besloot alles achter te laten. Niet alleen de spullen lieten ze achter, maar ook hun lieftallige hond bleef alleen achter.

De hond, een pitbull, wachtte geduldig totdat zijn baasjes terugkwamen. Echter kon de arme viervoeter blijven wachten: zij waren niet van plan om hem mee te nemen.

Volgens de buurman kwam het gezin nog een keer terug naar het huis. Zij namen diverse bezittingen mee, maar lieten de hond wederom achter. De buurman kon het niet langer verdragen en wilde de viervoeter graag helpen. Hij maakte een foto van de hond en plaatste het bericht op social media. Tevens nam hij contact op met dierenasielen, maar zij weigerde de hond te helpen.

Lees ook  Heftige beelden van schietende agent die vluchtende corona-overtreder wil aanhouden

Op een dag las Mike Diesel het bericht over Boo. Hij besloot om naar het huis te rijden. Hij wist echter dat hij het vertrouwen moest winnen. Op zondag om 14:30 begon hij te communiceren met de hond. Tevens gaf hij de hond ander voedsel.

Het vertrouwen kon hij winnen en daarop bracht hij de viervoeter naar de dierenarts. De dierenarts constateerde dat Boo wormen had. Hij kreeg een kuur en de hulp die hij verdiende.

Lees ook  De vrouw passeert iedere dag de dakloze man: dan geeft hij haar stuk papier en onthult haar zijn ware identiteit

Het gezin van het hondje koos ervoor om hem weg te doen, maar niet op een bepaald nette manier. Gelukkig heeft hij nu een nieuw baasje die hem alle liefde van de wereld geeft.

Bekijk de onderstaande video over de hond.

Zoals je kunt zien, is de hond nu weer gelukkig! Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

 

Deze show met een krokodil gaat niet helemaal zoals verwacht

Puppy Rocky huilend gevonden in de achtertuin – zonder oren