in

Gezichtsmaskers van sperma bestaan en schoonheidsexpert zeggen dat het veroudering kan vertragen

Nieuwe trends zijn meer dan welkom en mensen doen er alles aan om er jonger uit te zien en te voelen. Sommigen gaan overigens graag een stapje verder en gebruiken sperma voor op hun gezicht.

De nieuwste trend suggereert dat je je luxe lotions en crèmes kan laten liggen en in plaats daarvan sperma moet gebruiken.

Lees ook  Deze vader sloeg zijn eigen babytje een 12-voudige schedelbreuk omdat hij huilde tijdens een potje FIFA... AFSCHUWELIJK!

Beroemde schoonmaakspecialist Chelsee Lewis promoot de nieuwe trend. Volgens haar zijn deze maskers de beste manier om je jeugdige huid te herstellen.

Sperma bevat veel zuurstof en verbetert de bloedcirculatie in je gezicht. Dit geeft je een gezonde gloed en verwijdert de eerste tekenen van veroudering.

Spermine in sperma heeft een sterk antioxidant effect. Het behandelt vlekken en acne, verwijdert rimpels en maakt je huid glad.

Lees ook  Ouderen in problemen door coronacrisis: Dick (69) noodgedwongen weer aan het werk

Om dit masker te gebruiken, moet je sperma op een schone huid wrijven. Laat het 20 minuten intrekken en vervolgens spoel je het eraf.

Zou jij dit willen proberen? Laat het ons weten in de comments van Facebook!

Man (19) verliest een paar tanden na mishandeling met boksbeugel – De foto’s

Maak kennis met 31-jarige man die ‘extreem verliefd’ is op 91-jarige vriendin en ze hebben rare fetisjen