in

Gevaarlijke trend: Jongeren snuiven aan brandende vuilnisbakken om high te worden.

De politie in Engeland waarschuwde voor een nieuwe gevaarlijke en gestoorde trend waarbij jongeren aan de dampen van brandende vuilnisbakken snuiven om high te worden. Jongeren zouden de vuilnisbakken in brand steken om de giftige dampen van de verf te inhaleren.


Afvalexperts waarschuwden hier vorig jaar al eens voor, maar nu bevestigde de politie enkele nieuwe incidenten in Bolton in de buurt van Manchester. De politie van Greater Manchester erkende het fenomeen en waarschuwt voor de gevaren en de toenemende populariteit.

Het inhaleren van de giftige verfdampen zou schadelijker en gevaarlijker zijn dan het snuiven van gas of lijm. Een woordvoerder van de politie liet weten dat ook kinderspeelplaatsen grote schade opliepen door deze nieuwe gevaarlijke trend. De woordvoerder zei: “Dit soort vernielingen heeft een grote impact op gemeenschappen en maakt openbare ruimtes onbruikbaar.”

De politie raadt nu aan om vuilnisbakken niet onnodig lang buiten te laten staan en zo mogelijk uit het zicht te houden.

DEEL dit bericht om anderen te waarschuwen.

Toestand Lotte van der Zee (20) na hartstilstand nog altijd kritiek

Mama sloeg haar 2-jarig zoontje dood omdat hij niet kon stappen.