in

Getuige in Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: ‘Vrouw kon veel geld verdienen aan misbruik dochters’

De 43-jarige Terneuzense T. D. kon van haar vriend- de 46-jarige Aardenburger P. P – veel geld krijgen als hij haar twee jonge dochters mocht ‘gebruiken’. Daar had zij wel oren naar. Een toehoorder vertelde vandaag tijdens de tweede behandeling van de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak over het gesprek tussen de twee verdachten dat hij had

Het duo wordt verdacht van tien zware zedenzaken, waaronder mensenhandel, uitbuiting, ver krachting, kinderp*rno en ontucht met de twee dochters van de Terneuzense en een vriendinnetje. Het s*ksueel misbruik zou hebben plaatsgevonden in de jaren 2008 tot en met medio juni 2019. De slachtoffers zouden ook gedrogeerd zijn met slaappillen, alcohol en/of drugs. Een van de meisjes zou zijn meegenomen naar parenclubs en parkeerplaatsen voor s*ks. De moeder faciliteerde het misbruik door haar vriend en maakte ook naaktfoto’s van haar dochters onder de douche voor hem. De dochters zijn inmiddels 13 en 19 jaar. Volgens de officier vormde het stel een team dat de meisjes in de verhuur deed.

Lees ook  Schokkende vondst: de verknipte p*rnocollectie van Michael Jackson duikt op

Kwade genius
Het onderzoek naar deze zaak is grotendeels afgerond. De getuige, die het gesprek bij de garage van P. in Waterlandkerkje zou hebben opgevangen, wordt later nog door de politie gehoord. De vrouw – die zegt zich niets meer te herinneren – moet ook nog door de politie worden gehoord. Ook moet er nog een onderzoek worden verricht naar haar gezondheidstoestand.

Lees ook  Familiedrama na affaire met stewardess: vrouw (32) van Ryanair-piloot steekt zoontje dood

Verder wijst ze naar P. als de kwade genius die haar met geweld dwong om haar kinderen te laten misbruiken. De volgende niet-inhoudelijke behandeling staat gepland voor 25 februari. Dan beslist de rechtbank ook of de zaak tegen het duo gelijktijdig wordt behandeld of niet. Beide verdachten waren niet bij de zitting aanwezig.

Gina is de ‘heetste oma op deze planeet’ (foto’s)

Sushiverslaafde man trekt zelf 10 meter lange levende lintworm uit zijn achterste