in

Geschrokken moeder ziet vreemdeling midden in de nacht haar 2-jarige zoontje baden

Een moeder uit Columbus, Ohio, is nog steeds aan het bijkomen van een bizar incident dat eind vorige week plaatsvond.

Areica Hill was geschokt toen ze midden in de nacht wakker werd en zag hoe een ​​indringer haar 2-jarige zoon aan het baden was.

“Ik heb nog nooit zoiets gezien”, vertelde Hill aan NBC4 terwijl ze zich herinnerde aan het verontrustende verhaal, dat zelfs autoriteiten verbijsterd heeft.

Hill zei dat het de geluiden waren van een hond die blafte die haar wakker maakte.

Ze vertelde NBC4 dat het geluid vooral raar was omdat haar familie geen hond heeft. Maar toen ze het geluid ging volgen, was ze absoluut verbluft door wat ze vond.

“Ik stond op en liep naar mijn deur en door de manier waarop mijn huis is opgezet, kan ik door de gang kijken,” herinnerde Hill zich. “Ik zag een blanke dame, gebogen over het bad, met mijn 2-jarige in het bad.”

Lees ook  Vrouw vraagt relatieadvies: mijn vriend eet mijn poep

De indringer werd later geïdentificeerd als de 22-jarige Elizabeth Hixon, die beweerde dat ze alleen maar probeerde te ‘helpen’.

Hill zei dat ze haar kind uit de buurt van Hixton worstelde en haar vriend de vrouw op zijn plaats hield totdat de politie arriveerde.

Eenmaal ter plaatse arresteerde de politie Hixton onmiddellijk en beschuldigde haar van inbraak. In een verklaring van de gemeentelijke rechtbank van Franklin County werd echter verklaard dat Hixton erop stond dat ze goede bedoelingen had.

Lees ook  De tijd glipt doodzieke Marleen (26) uit Zutphen door de vingers: ‘De wil om te leven houdt me overeind’

“Mevrouw. Hixon verklaarde dat ze de woning binnenkwam om zorg te bieden aan een jongere die zich buiten de woning bevond, ‘stond in het document.

De moeder van Hixton kwam blijkbaar ook naar de verdediging van haar dochter en zei dat haar hart op de juiste plaats was.

De moeder van de jongen is niet overtuigd. Hill maakt zich grote zorgen over de acties van Hixton en is van plan deze zaak te volgen naarmate deze vordert.

“Ik zou graag andere aanklachten tegen haar zien,” zei Hill.

Wat een bizar verhaal! Wij zijn maar al te blij dat het goed is afgelopen. Deel dit via Facebook als jij ook opgelucht bent dat het goed is afgelopen!

Nieuwe look NikkieTutorials laat mensen schrikken. Wat is met je gezicht gebeurd”?

School bedenkt bizarre manier om kinderen niet meer te laten spieken op toetsen