in

Geschifte moeder stopte baby in een oven… Maar ze leeft nog wel!

In 2002 vond Robert Smith zijn 14 maanden oude dochter Ashley in de oven van hun huis in Alabama. De moeder van het meisje Melissa Wright had alle ovenrekjes verwijderd, de oven op 220 graden gedraaid en haar dochter erin gelegd. Ashley had derdegraadsbrandwonden over haar hele lichaam en moest de volgende tien jaar wel 28 operaties ondergaan.

Ashley is nu 15 jaar en gaat naar de middelbare school. Onlangs verzette ze zich tegen de vervroegde vrijlating van haar moeder.

Wright werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar nadat ze schuldig had gepleit aan poging moord. Ze vertelde aanvankelijk dat de baby uit haar handen in de oven was gevallen en dat ze de deur dan had gesloten. Later zei ze dan weer dat “stemmetjes in haar hoofd haar opdroegen om dit te doen.”

Lees ook  Vrouw schudt plots vreemde broche uit de lakens – verstijft wanneer de waarde onthuld wordt tijdens tv-show over antiek

In juli dit jaar had ze vervroegd kunnen vrijkomen, wat mede door het verzet van haar dochter geweigerd werd.

Ashley zei hierover: “Ik vind dat ze nog enkele jaren in de gevangenis moet blijven. Mijn neefjes en nichtjes hebben ongeveer dezelfde leeftijd als toen ze mij dit aandeed. Ik vertrouw haar eerlijk gezegd niet en ben bang voor hun veiligheid.”

Lees ook  Deze baby ziet haar ouders voor het eerst. De reactie is geweldig!

Ashley werd opgevoed door haar oom en tante en beschouwt hen als haar ouders.

De tiener zegt ook dat haar moeder zich eigenlijk nooit verontschuldigde voor haar daden. Ashley is echter een sterke meid en laat zich niet afremmen door de trauma’s uit het verleden. Ze kijkt de toekomst met opgeheven hoofd tegemoet en wil later chirurg worden of in een kinderziekenhuis werken.

Moeder doet schokkende ontdekking onder trampoline van kinderen: “Een nachtmerrie”

KINDERAFDELING HEMA WORDT GENDERNEUTRAAL: GEEN ‘JONGEN’ EN ‘MEISJE’ MEER OP LABELS