in

Geredde hond blaft onophoudelijk in het holst van de nacht en wekt mama. Ogenblikken later kunnen zij en haar 9 kinderen ontsnappen.

Wanneer een familie een pasgeboren baby thuisbrengt, wordt slaap ogenblikkelijk een prioriteit. Elke ouder zal je vertellen dat het noodzakelijk is om te slapen wanneer je kan, want je zult snel gewekt worden. Angela en Isaac Fullmer weten dit maar al te goed. Als ouders van negen kinderen – allen jonger dan 13 – begrijpen ze het belang van het niet storen van een baby wanneer hij of zij slaapt maar al te goed.

Toen Angela haar hond Capone op 15 maart om 1:30 u hoorde blaffen, wilde ze hem dus zo snel mogelijk doen ophouden. “Capone … je gaat de baby wakker maken.”

Hij liep naar de keuken en bleef maar blaffen, en dat was toen Angela besefte dat er iets aan de hand was. Angela zag dat de stekker van de magnetron vuur had gevat en zich snel verspreidde.

Lees ook  Eerlijke vinder brengt rugzak met 16.000 euro naar politie

Isaac, die lange uren werkt als vrachtwagenchauffeur, was niet thuis dus het was aan haar om haar negen kinderen zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Nadat ze haar 5 maanden oude Atreyu en 20 maanden oude peuter Mondecal had opgepikt rende ze naar haar oudste kind Landon (12) en schakelde zijn hulp in om de anderen te wekken.

Naast Landon, Atreyu en Mondecal raakten ook Jadzia, Ronan, Inara, Mezoti en Khaleesi veilig buiten. Toen ze allemaal buiten waren, belden ze de hulpdiensten.

Wat met Capone, vraag je jezelf af? “Hij redde zichzelf”, zei Fullmer.

Met hun huis en veel van hun spullen beschadigd, moest de familie van 11 een plek vinden om te verblijven.

De eerste dagen na de brand verbleef de familie in hotelkamers aangeboden door het Amerikaanse Rode Kruis. Capone moest helaas in het huis van een vriend verblijven, wat extreem moeilijk was voor hem.

Lees ook  Rotterdammer toont geen respect naar agent

Volgens Fullmer at hij drie dagen lang niets. Toen ze herenigd werden, wilde Capone niet wijken van de zijde van Atreyu. “Het is alsof Capone hem miste”, zei Fullmer.

Uiteindelijk vonden ze twee grotere appartementen om tijdelijk te wonen. Het was voor de kleine kinderen erg moeilijk om het verlies van hun huis en spulletjes te verwerken.

Op 24 mei zal het gezin verhuizen naar hun nieuwe huis met vijf slaapkamers. “We zijn erg gelukkig. We zullen eindelijk weer een groter huis hebben. Er is een tuin waarin de kinderen en Capone kunnen spelen en het is volledig omheind. Ik denk dat hij een stuk gelukkiger zal zijn”, zei Fullmer.

Puppy schreeuwt het uit van angst wanneer redder arm uitsteekt om hem voor de eerste keer in zijn leven liefde te geven.

Elke dag geeft ze haar buurvrouw eten, de reden? Dit is zo ongelooflijk lief!