in

Gepeste tiener durft niet naar het gala te gaan – dan kloppen 120 motorrijders op haar deur

Voor middelbare scholieren is het eindejaarsgala een ​​van de hoogtepunten van de middelbare school. Het markeert het einde van school en is de stap naar volwassenheid en een heel nieuw leven. Het is een spannende moment dat veel voorbereiding vereist. Je moet een date vinden, je outfit kiezen, bloemen kopen en meer.

Een student die vooral naar uitkeek om naar haar gala te gaan was Shannon Purcifer. Helaas kwam de 16-jarige uit Hampshire, Engeland er echter achter dat sommige pesters probeerden haar droom te verpesten.

Maar met een beetje hulp van een paar goedhartige vrienden en vreemden, lachte ze echter het laatst…

Voor de 16-jarige Shannon zou het gala een mooi einde betekenen voor de middelbare school. De tienerjaren van Shannon waren zwaar geweest. Ze lijdt aan verschillende ziekten, waaronder reuma, colitis ulcerosa (rectale darmontsteking) en coeliakie.

Shannon had haar witte prom jurk met veel zorg gekozen. Maar toen de grote dag aanbrak, koos Shannon ervoor om thuis te blijven.

Lees ook  Peuter vergrendelt iPhone voor 48 jaar en hetzelfde zou met jouw telefoon kunnen gebeuren.

Shannon’s klasgenoten pesten haar zo veel met haar ziektes dat ze het gevoel had dat ze niet kon gaan.

Haar moeder, Claire Carstens, schreef over het incident op Facebook:

‘Als Shannon vanavond naar het bal was gegaan, zou ze deze prachtige jurk gedragen hebben. Dankzij de vervelende estkoppen besloot Shannon dat ze niet wilde gaan om het uitschot te vermijden dat haar leven zo ellendig maakt. Voor een meisje dat zoveel heeft meegemaakt in het leven … coeliakie, colitis ulcerosa en reumatoïde artritis, is ze een sterke jongedame met een nog sterkere geest !! Hou van je meid”

De post van Shannon’s moeder ging viraal en al snel begonnen vrienden, kennissen en vreemden met een plan voor Shannon. Het idee was een speciaal gala te creëren voor Shannon – waar haar vrienden en kennissen ales met haar konden vieren.

“Ik wil niet slecht praten over de school, maar de school moet pesten zeker tegengaan zodra ze zich ervan bewust zijn. Dit gaat over het laten zien aan al die vervelende pestkoppen dat ze niet zullen winnen en ook om het laten zien dat als iemand die gepest wordt, er een licht aan het eind van de tunne isl, “legde de moeder van Shannon uit.

Lees ook  Hond plast tegen rug van man, dus hij trapt hem – een paar dagen later laat de waarheid iedereen in shock

Shannon’s privé-gala werd gehouden op St. Vincent College en was een super succes! Het begon met 120 motorrijders van een lokale motorclub genaamd Gosport Scooter Club die opdoken voor het huis van Shannon. Ze wilden haar steunen en haar begeleiden naar het feest.

Rond 100 mensen verzamelden zich bij het gala, zowel vrienden als vreemden. Samen hielden ze een elegant feest, met een buffet en een disco-bal aan het plafond. Het was een onvergetelijke avond!

Pesten kan iedereen treffen en helaas is Shannon niet de enige die hierover kan meepraten. Maar dit verhaal laat zien dat het goede altijd wint en de pesters nooit kunnen winnen. Deel het artikel op Facebook om je vrienden eraan te herinneren!

Hartverscheurend: babyneushoorn probeert te drinken bij dode moeder

Hond Frodo krijgt de liefde die hij nodig heeft en maakt een ongelooflijke transformatie door