in

Gepest jongetje (14) pleegt zelfmoord onder ogen van klasgenootjes door zich voor trein te gooien.

Sam Connor, een 14-jarige student van een katholieke school in Chertsey in het Verenigd Koninkrijk, beroofde zich maandag (15 juli) onder de ogen van geschokte klasgenootjes van het leven door voor een trein te springen.

Connor zou zijn rugzak aan een vriend overhandigd hebben en ging op de treinsporen liggen, terwijl zijn klasgenootjes geschokt toekeken.

Volgens Daily Mail vertelden vrienden van de jongen dat hij gepest werd en dat hij daarom op het einde van de schooldag zijn dood tegemoet sprong.

In het treinstation werd een briefje geschreven door Connor gevonden dat als een afscheidsbrief beschouwd wordt.

Een student van de school verklaarde:
“Het is verschrikkelijk. Ik heb vrienden die erbij waren en het allemaal zagen gebeuren. Sam gaf zijn rugzak en telefoon aan zijn vrienden en ging dan voor de trein op de sporen liggen.

Lees ook  Zo ziet Jennifer Lopez eruit zonder make-up.

(…) Ze zeiden dat hij gepest werd. Het is nog maar vier dagen voor de vakantie en je zou denken dat hij hulp had kunnen krijgen.”

Op het ogenblik van de tragedie stonden er volgens The Sun zo’n 50 kinderen en volwassen op het perron.

De uitbaatster van een snoepwinkel zegt dat kinderen huilend en krijsend de winkel binnen liepen, die tegenover het treinstation gelegen is. Ze verklaarde:

“Het was zo droevig. Kinderen renden huilend en krijsend rond. Een jong meisje kwam huilend binnen en schreeuwde: ‘Ik heb het allemaal zien gebeuren.’ We keken naar buiten en zagen de trein, en dan wisten we het.”

Lees ook  105-jarige ontmoet achterkleinzoon voor de eerste keer en niemand kan het droog houden

Een woordvoerder van de school verklaarde later dat ze niet van pestgedrag op de hoogte waren en hierover geen verdere verklaringen konden afleggen. De kinderen op de school krijgen psychologische begeleiding na de tragedie.

Dit had nooit mogen gebeuren! Onze gedachten zijn bij de familie en iedereen die deze kleine jongen kende.

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, neem dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.

6-jarig meisje sterft nadat papa per ongeluk golfbal op haar hoofd slaat.

Dit is hoe Esmee en Sharon van Ex on the Beach eruitzagen toen ze tieners waren