in

Geniaal: om déze reden moet je altijd om het bonnetje vragen bij de McDonald’s

Wij gaan dit voortaan altijd doen

Jezelf af en toe verwennen met een Happy Meal, een groot Big Mac-menu en extra kipnuggets moet kunnen. Terwijl je watertandend aan je maaltje wilt beginnen, kom je tot de conclusie dat je frietjes toch wel een beetje slof zijn. Gelukkig kun je teleurstelling in de toekomst voorkomen; een oud-medewerker van McDonald’s onthult nu hoe je altijd een verse maaltijd kunt krijgen.

Dankzij dit trucje zijn je frietjes altijd vers.

De truc

Kamran Adan werkte ongeveer een jaar in een McDonald’s vestiging in Londen en kent daardoor alle kneepjes van het McDonald’s-vak. Hierdoor weet hij ook hoe je als klant het lekkerste maaltje kunt krijgen. Op het forum Quora deelt hij zijn tips.

Lees ook  Verpleegster zet hond naast terminaal zieke eigenaar en ogenblikken later is ze getuige van een wonder.

Tijdstippen

Als je zin heb in eten van de fastfoodketen kun je er het beste tussen 12:00 en 14:00 uur ’s middags of tussen 17:00 en 19:00 uur ’s avonds iets bestellen. Waarom? Omdat dit de tijden zijn waarop de meeste mysteryshoppers actief zijn. Deze mensen testen de klantvriendelijkheid van de medewerkers en deze medewerkers willen niets liever dan een goede indruk maken op de mysteryshopper. Het resultaat? De medewerkers zijn extra vriendelijk, alert en snel.

Lees ook  Daarom sta jij altijd vol muggenbeten en je lief niet

Bonnetje

Vrijwel niemand vraagt om het bonnetje, maar het wordt hoogst tijd dat je dat wel gaat doen. Echter vragen mysteryshoppers wel altijd om het bonnetje. Mysteryshoppers kunnen op die manier hun maaltijd declareren bij hun baas. Als iemand om een bonnetje vraagt, houden medewerkers er rekening mee dat diegene een mysteryshopper kan zijn. Ze zullen je daarom voorzien van verse frietjes en je zo snel mogelijk helpen.

Zeg maar vaarwel tegen die sloffe frietjes!

Project ‘Poezenmaatjes’: katten helpen eenzaamheid onder ouderen te verminderen

Dit meisje heeft één van de leukste kapsels die we ooit hebben gezien – en dat dankzij haar vader