in

Gemene vrouw dumpt bij hitte van 30 graden plastic zak met 7 puppy’s in vuilnisbak.

Weerzinwekkende beelden tonen hoe een vrouw in de broeiende hitte een plastic zak met zeven puppy’s in een afvalcontainer dumpt.

Het gebeurde donderdag in Coachella in California en de politie spoort haar nu op.

In de vuilnisbak werden zeven piepkleine puppy’s gevonden. Ze zouden het niet veel langer overleefd hebben in de hitte van 30 graden.

Een man genaamd John ontdekte de puppy’s nadat hij gestommel hoorde. De lokale dierenbescherming zei: “Zonder de tussenkomst van deze barmhartige Samaritaan zouden de puppy’s het niet veel langer overleefd hebben. De temperatuur schommelde rond de 30 graden.”

Lees ook  Gisteren om 16.00 is de oma van Rick aangereden vandaag overleden! Dader op de vlucht!

Een woordvoerder van de dierenbescherming zei dat er een zaak wordt opgebouwd tegen de vrouw. Chris Mayer verklaarde: “Er bestaat geen excuus om puppy’s te dumpen. Zeker niet vandaag de dag nu waar wij of andere asielen klaarstaan om deze dieren op te vangen en pleegouders voor hen te zoeken. Dit was een schandalige actie.”

Lees ook  Horrorlanding Schiphol lukt niet: 'Mensen schreeuwden en kotsten'

De diertjes worden nu verzorgd door een dierenwelzijnsgroep genaamd MeoowzResQ.

De bewakingsbeelden van de feiten kan je hieronder bekijken vanaf 0:30. DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat deze vrouw de zwaarst mogelijke straf krijgt.

12-jarig jongetje sterft nadat school zijn astmapuffer had afgepakt.

Paard stort in stadscentrum in elkaar van de hitte onder de ogen van geschokte toeschouwers.