in

De “gemeenste mama ter wereld” gooit de ijsjes van haar 3 kinderen voor hun ogen weg. De reden? Daarvoor wordt ze nu wereldwijd geprezen!

De Amerikaanse Jaime Primak Sullivan is schrijfster en moeder van 3 kinderen. Op Facebook legt ze uit hoe ze op een dag “de gemeenste mama ter wereld” werd:

“Dus … ik ben de gemeenste mama ter wereld … ooit.

Ik nam de kinderen na het avondeten mee naar Dairy Queen. Ze bestelden het dessertje van hun keuze en wachtten ongeveer 5 minuutjes totdat ze ons nummer afriepen. De jongedame (misschien 17) overhandigde elk kind zijn ijsje. Geen van hen keek haar in de ogen. Niemand zei dankjewel. Niet tegen haar, niet tegen mij … Dus ik wachtte. Ik telde tot 10 in mijn hoofd terwijl ze zich op hun ijsjes stortten en de jongedame keek gewoon naar me (wellicht omdat ze dacht dat ik stemmen hoorde) en ik keek hoe mijn kinderen de deur uitgingen. Ik volgde hen haar buiten waar ik rustig hun ijsjes bijeen pakte en mijn kinderen keken beangstigd toe hoe ik ze in de vuilbak smeet. Alle 3 kregen ze een hysterische aanval. Ik wachtte. Rustig. Toen ze beseften dat ik iets te zeggen had, zwegen ze.

Lees ook  Vastberaden wandelaars redden hond die zes weken lang alleen op een berg moest overleven

Ik legde hen uit dat, als ze geluk hadden, ze op een dag ook een baan zoals de jongedame zouden hebben. En dan zou ik hopen dat mensen hen zouden zien. Hen echt zien. Hen in de ogen kijken en dankjewel zeggen. We zijn te oud op 8/7/5 om ongemanierd en zonder standaard menselijk fatsoen door het leven te gaan.

Lees ook  Ezel werd voor hongerige wolf gegooid, en ze werden de beste vrienden.

Dus vandaag ben ik de gemeenste mama ter wereld.”

Op de opvoedingsmethodes van Jaime kwamen de meest uiteenlopende reacties: “Goed gedaan! Als iemand die zelf in een restaurant werkt, ben ik je dankbaar dat je dit je kinderen hebt bijgebracht!” schrijft een gebruiker. “Ik weet, jij bent hun mama, maar misschien is dit er wel een beetje over” schrijft iemand anders. Wat vind jij van het gebaar van deze drievoudige moeder? DEEL dit leerrijke bericht met iedereen die je kent!

5-jarige tekent iets raars. Dan beseffen de ouders, dat ze hen een schokkend bericht stuurt

Welstellende vader neemt zijn zoon mee naar een arme regio om hem een levensles te leren, maar dat komt als een boemerang in zijn gezicht terecht.