in

RICO VERHOEVEN WINT BADR HARI OPNIEUW GEBLESSEERD

Zojuist heeft Rico Verhoeven gewonnen van Badr Hari. Badr Hari is opnieuw geblesseerd. Badr Hari in tranen.

Badr Hari heeft zaterdagavond in een volgepakt Gelredome net als bij het eerste gevecht met Rico Verhoeven geblesseerd moeten opgeven. Onze verslaggever Lars van Soest is ter plekke en doet hieronder live verslag.

Hari scheldt en schreeuwt. Hij baalt als een stekker. Het lijkt zijn enkel te zijn. Eerder leek het erop dat Badr zou winnen. Het is de 1e keer dat Rico Verhoeven in zijn carrière tien tellen kreeg door Badr Hari die overigens sterk domineerde. Helaas kon Badr Hari niet verder vanwege een been blessure. Drie jaar geleden raakte Hari ook al geblesseerd en moest de partij stopgezet worden.

LEES OOK!
Horrorlanding Schiphol lukt niet: 'Mensen schreeuwden en kotsten'

Zo wilde Verhoeven niet winnen en Hari niet verliezen. Daarom bereidden ze zich weer voor op een lucratief gevecht van maximaal vijf ronden van drie minuten, dat in liefst 180 landen werd uitgezonden. Hari had in de eerste twee ronden het heft in handen, maar raakte bij een draaitrap opnieuw geblesseerd.

LEES OOK!
Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

Verhoeven is al vijf jaar onafgebroken wereldkampioen en verdedigde zijn titel voor de negende keer succesvol. Hari kwam de laatste jaren weinig in actie na een gevangenisstraf voor geweld in de uitgaanswereld en een dopingschorsing van negentien maanden.

Deze gevangenen zijn nog op vrije voeten: politie vraagt om uit te kijken naar het duo

Rico Verhoeven wil voor derde keer de ring in met Badr Hari