in

Gelekt: Deze 3 oude bekenden zijn de verleidsters in Temptation Island VIPS!

In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters op een tropisch eiland.

Er is avond na avond een open bar, er zijn dates op exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. De centrale vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen van de verleidsters kunnen weerstaan.

Lees ook  Baby weegt 500 gram en heeft enkele uren te leven – dan redt de onverwachte truc van de dokter haar leven.

Het programma brengt de meest onnozele figuren in Nederland aan het licht Onlangs werd er al bekend gemaakt welke koppels er hoogstwaarschijnlijk te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Gemist?

De verleidsters
Vandaag zijn ook drie mogelijke verleidsters ontdekt. De dames maken zichzelf namelijk behoorlijk verdacht via Instagram. Ten eerste gaat de tweeling Sharon en Esmee (22) meedoen. We kennen ze van Ex on The beach: Double Dutch waar zij bekend stonden als de ‘terror tweeling’:

Lees ook  Vrouw dreigt politie te besmetten met corona tijdens verkeerscontrole

En ook gaan we waarschijnlijk Yasmine Pierards zien. Yasmine (21) was in het vorige seizoen van Temptation Island te zien als verleider en deed later mee aan Ex On the Beach:

Ruzie over meisje aanleiding ongeregeldheden Urk, politiek wil opheldering

Shanon komt wekelijks bij de tankstation, niet om te tanken maar om benzine te drinken!