in

Gedumpte hond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Wanneer dierenvriend ontdekt waarom, is ze furieus.

Deze foto is een van de meest tragische dingen die ik ooit gezien heb. Een hond die gedumpt werd door zijn eigenaar, staart verstijfd van angst naar de muur. De hond Cash weigerde te bewegen. Ze lag in haar eigen urine in het asiel en wilde niet eten, noch mocht iemand haar aankijken. Telkens iemand aan de deur kwam, verstijfde ze van angst. Ze had elk vertrouwen in de mensheid verloren.

Tammy Graves is de oprichtster van dierenwelzijnsorganisatie The Haley Graves Foundation. Ze ontmoette Cash voor het eerst toen ze een van haar dierenasielen bezocht. De hond lag met haar hoofd tegen de muur te trillen. Ze was doodsbang en werd min of meer aan haar lot overgelaten.

Tammy was razend. Helaas was het niet de eerste keer dat ze een mishandelde hond had gezien. Maar er was iets met Cash dat haar nog sterker deed reageren.

Ze besloot om een bericht op Facebook te schrijven:

“Dit is wat er gebeurt als mensen dieren in asielen achterlaten. Deze hond werd gisteren wakker in een warm bed, wachtend op het ontbijt, sprong in de auto en hoopte dat ze naar het park gingen, of in het slechtste geval de dierenarts.

Lees ook  Vermist blind hondje na vier dagen weer teruggevonden in de Gelderse bossen

In plaats daarvan eindigde ze op een plek met 275 blaffende honden die uit hun kennel willen. Dieren wandelen voorbij en komen nooit meer terug. En ze heeft geen idee wat er haar te wachten staat. Ze weet alleen dat ze er niet om vroeg om hier te zijn. Ze heeft er niet om gevraagd om door haar onverantwoordelijke eigenaar gedumpt te worden.”

“Vandaag leeft ze met angst, en een plas van haar eigen urine. Bang om te bewegen, bang om oogcontact te maken”, voegde ze er nog aan toe.

Ze wist dat ze de hond niet in het asiel kon achterlaten. Dus kwam ze Cash enkele dagen later ophalen. Ze besloot om haar ook een nieuwe naam te geven: June.

Het was duidelijk dat June al haar vertrouwen in mensen verloren had. Toen ze het asiel mocht verlaten, werd ze een nieuwe hond. Ze was Tammy ontzettend dankbaar. Maar ze had nog een lange weg af te leggen.

Lees ook  Deze jonge vrouw reageert op de kwetsende commentaar van de juwelier op haar verlovingsringen van $130

June was erg ziek na zo’n lange tijd van verwaarlozing. Ze had een doorgedreven behandeling nodig alvorens ze geadopteerd kon worden. Ondertussen verbleef ze in een liefdevolle thuis waar ze verpleegd werd.

Langzaam maar zeker begon June te herstellen. Ze begon voorzichtig naar haar pleegpapa te gaan om knuffeltjes in ontvangst te nemen.

Gelukkig wachtte deze lieve hond een happy end. Enige tijd daarna, was ze gezond genoeg om geadopteerd te worden.

Helaas hebben niet alle honden evenveel geluk. Heel wat honden verblijven hun hele leven lang in een asiel. En in landen als de Verenigde Staten worden ze vaak geëuthanaseerd.

Daarom is het zo belangrijk om GEEN hond te nemen als je er niet voor kunt zorgen! Alle honden verdienen een liefdevolle thuis! DEEL dit als je het daarmee eens bent!

“Basketbalmeisje” verloor haar benen in een vreselijk ongeluk. 10 jaar later is ze een miljonair en ziet ze er zo uit!

94-jarige doodsbang wanneer vreemde in haar huis inbreekt. Dan beseft ze dat hij haar leven redde.