in

Gebroken ouders dood aangetroffen nadat hun geliefde zoon de strijd met hersenkanker verloor

Er zijn sommige dingen in deze wereld die ik me niet eens wil voorstellen. Mijn kind verliezen is er één van.

Vraag het elke ouder en ze zullen je vertellen dat dit hun grootste angst is. Immers, onze kinderen veranderen ons als ze geboren worden, op een manier die moeilijk uit te leggen is aan iemand die niet dezelfde ervaring heeft.

Ze worden gewoon het licht van je leven, en dus werpt de mogelijkheid dat dat licht uitgaat een te donkere en vreselijke schaduw om te overwegen.

Het wordt zeker niet vreselijker dan het tragische verhaal van een koppel in Roemenië, die hun eigen leven hebben genomen nadat ze hun zoon aan kanker hadden verloren.

Het echtpaar, dat niet bij naam werd genoemd, werd dicht bij het lichaam van hun negenjarige jongen, Cristian Dimitris Arava, gevonden in hun appartement in de stad Constanta, Roemenië.

Lees ook  58-jarige man uit Zeewolde ontkent ver krachting nichtje: ‘Gleed uit op het laminaat’

Het is gemeld dat hun zoon zijn strijd met kanker had verloren kort voordat het paar, beide 46, besloten om hun eigen leven te nemen. Ze werden gevonden door een buurman.

Aanklager Sadic Zafer zegt dat het erop lijkt dat zowel de man als zijn vrouw op dezelfde manier door zelfmoord zijn gestorven. Het lichaam van de vrouw werd naast het lichaam van Cristian gevonden, bedekt met een deken. De man werd ondertussen ontdekt in de keuken.

Er wordt ook gezegd dat het echtpaar kort voor hun dood een 13 pagina’s tellende afscheidsbrief schreef, waarin staat hoe ze hadden gevochten met stress, verdriet en hartzeer sinds hun jongen werd gediagnosticeerd met een hersentumor.

Cristian’s moeder schreef zeven jaar geleden een blogpost, waarin ze haar kwelling uitlegde.

“Ik had het gevoel dat ik zelf doodging toen ik de diagnose hoorde. Ik kan de pijn niet uitdrukken die twee ouders voelen als ze zo’n vreselijk nieuws over hun kind vinden. Hij was pas twee jaar oud.

Lees ook  Viespeuk (52) denkt met 14-jarig meisje af te spreken maar krijgt Alberto Stegeman in zijn nek

Helaas is Cristian’s toestand in de loop van de tijd verslechterd. De tumor bleef groeien ondanks de beste inspanningen van de chirurgen. Uiteindelijk werd geoordeeld dat een operatie onmogelijk zou zijn.

De blogpost van zijn moeder sloot af met: “Onze enige hoop dat Cristian een gelukkig kind is en de tumor zal stoppen met groeien is nu verbrijzeld. De gedachte dat elk moment fataal kan zijn, maakt me gek.”

Zo’n tragisch verhaal, dat ons eraan herinnert hoe we allemaal sterk moeten staan in de strijd tegen kanker.

Alleen door vastberaden inspanningen en voortdurend onderzoek kunnen we ooit hopen deze ziekte, die ons van zoveel levens en verbrijzelde gezinnen heeft beroofd, te verslaan.

Rust in vrede, Cristian en zijn ouders. Deel dit artikel op Facebook om je steun te betuigen!

Aangeslagen Yolanthe Cabau maakt zich grote zorgen

Dermatologen leggen uit waarom je nooit een puistje moet uitknijpen