in

Geadopteerde hond wordt naar asiel teruggebracht omdat ze veel te lief is

Het komt soms voor dat honden worden teruggebracht naar een asiel omdat mensen het dier niet de baas kunnen of omdat de hond zogenaamd niet goed met andere dieren kan opschieten. Deze hond werd ook teruggebracht, maar wel om een hele andere reden: ze was te lief.

Dit overkwam Helena. In 2017 werd het arme dier ondervoed en mager naar het Fulton County dierenasiel gebracht, bericht 11Alive. Maar al snel was ze weer helemaal de oude en werd in oktober geadopteerd.

Lees ook  Als de vreemde over het lichaam van de dode vrouw buigt, schreeuwen de rouwenden het uit. De camera betrapt haar op heterdaad.

Recentelijk werd ze teruggebracht omdat ze ‘te lief’ zou zijn. Karen Hirsch van het LifeLine Animal Project vertelde aan 11Alive: “Het was duidelijk dat de meneer een waakhond zocht”, en voegde daaraan toe, “Hij suggereerde ook dat ze door een vrouw zou worden geadopteerd ‘omdat die meer van dat aaien en zo houden’.”

Lees ook  Ex-liefje van Rapper Boef post pikante foto

Karen geeft aan dat Helena alleen maar liefde en aandacht wil. Haar zachte en liefdevolle inborst is zo overduidelijk dat de medewerkers van het asiel haar de ‘klittenband hond’ hebben genoemd. Ze kleeft net zoals klittenband en wil constant vastgehouden of geaaid worden.

Via Facebook werden er gelukkig al snel nieuwe baasjes voor Helena gevonden die haar alle aandacht kunnen schenken die ze verdient!

Held redt hond uit ijskoude water in Vondelpark

Vader bezocht dertien jaar lang stiekem de herdenkingsplaats van zijn zoon – totdat hij een briefje kreeg