in

Geadopteerde hond keert 11 keer terug naar asiel, dan ontdekt het personeel de hartverscheurende waarheid

Dit is Gumby. Hij is ongeveer 4 jaar oud en heeft grote problemen gehad bij het vinden van een thuis. Gumby is door diverse gezinnen geadopteerd, maar werd elke keer weer naar het asiel teruggebracht, waar veel andere viervoeters te vinden zijn die wachten om bij een gezin geplaatst te worden.

De vraag is: waarom werd Gumby keer op keer teruggebracht?

Gumby is een lieve hond die graag speelt. Het personeel van het asiel schatte hem rond de 4 jaar oud toen hij in de herfstmaanden van 2014 werd gevonden.

Hij werd naar een hondenasiel in Charleston, South Carolina, VS gebracht. Toen hij aankwam, gedroeg hij zich meteen vriendelijk en het personeel van het asiel verwachtte dat hij in no-time door iemand geadopteerd zou worden – en dat is ook precies wat er gebeurde.

Maar jammer genoeg, duurde dat niet lang. Na slechts drie dagen werd hij weer teruggebracht naar het asiel. Daarna bezocht een ander gezin het asiel en adopteerden hem. 6 dagen later, werd hij weer teruggebracht. Dit gebeurde twee jaar lang.

Lees ook  Naakte scooterrijder tegen politie: ‘Het is echt veel te warm’

Uiteindelijk werd Gumby in totaal 8 keer teruggebracht en 3 keer werd hij op straat aangetroffen – eenzaam en verlaten. Arme Gumby!

Elke keer dat Gumby een nieuw thuis kreeg, liet hij duidelijk blijken dat hij daar niet wilde zijn. Hij liep weg en soms zelfs zelfstandig terug naar het asiel.

Maar waarom bleef hij telkens terugkomen?

Donya Satriale, die in het asiel werkt, legt uit dat ze denkt dat Gumby telkens terugkeerde, omdat hij wist dat “hij een taak heeft om te volbrengen.”

Het blijkt dat Gumby een belangrijke functie vervulde in het asiel.

Elke keer dat er een nieuwe hond naar het asiel werd gebracht, ondersteunde Gumby de hond. Met ontzettend veel empathie, deed hij er alles aan, om nieuwe honden, die bij aankomst vaak van streek zijn, zich thuis te laten voelen.

Lees ook  'Spoorloos verdwenen ex van Rachel leidde dubbelleven'

Het personeel geeft aan dat ze dergelijk gedrag nooit eerder hebben gezien. Gumby is nu zelfs bloeddonor – ook voor katten. Het blijkt dat zijn bloedgroep geschikt is voor zowel honden als katten.

Gumby mag nu wonen op de plek waar hij zelf voor kiest – in het asiel dus. Daar speelt hij dagelijks met 50 andere honden, krijgt hij goed te eten en extra liefde van het personeel.

Hij is een inspiratie geworden voor veel mensen en is zelfs opgenomen in een lokale brandweerkalender om geld voor liefdadigheid in te zamelen.

Gumby is een inspiratie voor iedereen – daarom deel ik dit verhaal. Doe alsjeblieft hetzelfde om wat positiviteit in de wereld te verspreiden!

Vrouw kijkt naar mobiele telefoon en botst tegen motorrijder – Politie is woedend en handelt correct

Zenuwachtige pup wil niet loslaten – maar kijk goed naar de mond van dierenarts Dennis – geweldig!