in

Gasten schrikken als hij de bruid bij het altaar laat staan – ze moeten dan lachen als ze zien wat hij doet

Stuart Kettell en zijn broer Robert zijn samen opgegroeid en waren elkaars beste vrienden. Stuart werd verliefd op Vicky en de huwelijksdatum was nabij.

Stuart hield er altijd al van om mensen voor de gek te houden, dus voor zijn huwelijk met Vicky wilde hij een grap uithalen met alle bruiloftsgasten, zo vertelt The Mirror.

Iedereen die Stuart een beetje kende, inclusief de bruid, hadden het gevoel dat Stuart snode plannen had gemaakt voor de huwelijksdag, maar niemand kwam erachter wat hij van plan was.

Lees ook  9-jarige jongen redt het leven van een man nadat auto bovenop hem valt.

Toen de trouwdag was gekomen, en alle gasten op de kerkbanken hadden plaatsgenomen, ging de huwelijksceremonie van start. Maar toen de priester Stuart en zijn getuige Robert vroeg om de trouwringen tevoorschijn te halen, keken ze elkaar vragend aan – Stuart had ze thuis laten liggen. Tenminste, dat was wat iedereen dacht.

De priester, die al wist wat Stuart van plan was, zei dat het huwelijk niet door kon gaan zonder de ringen. Toen Stuart plotseling de kerk uit rende, bleven de bruiloftsgasten geschrokken achter.

Lees ook  Koppel verstopt huis achter garagepoort om stedenbouwkundige voorschriften te omzeilen.

Hij had zojuist zijn bruid alleen bij het altaar achtergelaten!

Maar zodra Stuart de kerkdeur uitliep, gebeurde er iets dat alle gasten en de bruid in lachen deed uitbarsten. We willen niet te veel onthullen, dus bekijk de video zelf!

Wat vinden jullie van zijn grap? Laat maar weten in de comments!

Ze pakt een vuile gewonde zwerfhond op – kijk hoe de hond haar uiteindelijk bedankt!

Uitgehongerde baby werd moederziel alleen in het bos gevonden – dan neemt een politieagente haar borst uit haar hemd.