in

Gaby Blaaser wil cosmetische ingreep: “Hoe bloter, hoe beter.”

Gaby Blaaser schaamt zich hoegenaamd niet voor haar lichaam. En dat hebben de volgers van haar Instagramaccount geweten. Haar kiekjes hebben soms letterlijk weinig om het lijf. Haar doelgroep is dan ook lang niet meer die van de jeugdserie Spangas.

Sommige mensen vinden haar kiekjes er een beetje over, maar feit is dat ze toch maar mooi 250.000 volgers heeft die er maar niet genoeg van kunnen krijgen. En dat zijn vooral mannen. Die volgen haar wellicht niet omwille van haar persoonlijkheid. Gaby zelf heeft daar weinig moeite mee. Aan Beau Monde onthulde ze dat ze het liefst zo sexy mogelijk op de foto staat. Ze verklaarde aan het magazine: “Sowieso bikini en het liefst zo klein mogelijk zodat je lekker veel ziet. Hoe bloter, hoe beter.”

Lees ook  Yolanthe “vergeet” jurk weer eens dicht te ritsen voor de foto:

Wat Gaby betreft, mag het zelfs nog een beetje pikanter. De blondine kondigt aan dat ze een borstvergroting overweegt. Daarover onthulde de rondborstige Instagrammer: “Maar daar wacht ik nog even mee, omdat ik hoop kinderen te mogen krijgen en dan groeien ze ook.”

Man betast jongens in zwembad: cel- en taakstraf plus behandeling

Gaby Blaaser: ‘Ik speel elke dag met mijzelf’