in

Gaby Blaaser heeft wat te vieren en plaatst pikante foto online

Elke dag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag een kerstwens van Gaby Blaaser.

Gaby Blaaser postte dit weekend een filmpje online waarin ze, geheel in stijl, haar kerstboom optuigt. Gaby rekent duidelijk op een warme Kerst. Ze heeft ook 300.000 volgers op instagram gekregen en plaatse hier evenals een foto van!

Lees ook  Dit is hoe verslaafde Netflix binge-watchers er binnen 20 jaar zullen uitzien (foto’s)

Gaby Blaaser is een grote hit op Instagram. Deze babe van Hollandse bodem trakteert haar volgers bijna dagelijke op sexy kiekjes, waarbij een stukje blote huid vaak niet geschuwd wordt. Eerlijk is eerlijk: ze kan het hebben.

Warme Kerst
Maar nu de winter voor de deur staat wordt het misschien toch een tikkie koud om louter in bikini rond te lopen. Dat vond Gaby blijkbaar ook, dus zette ze een filmpje online waarin ze (geheel in stijl) haar kerstboom aan het optuigen was. En waar Sylvie Meis dat het liefste doet op 10 cm hoge hakken, heeft Gaby een lekker kek kerstvrouwenpakje aangetrokken. Wordt het ook voor Gaby een warme Kerst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dag Sinterklaas… Hallo Kerstman! ??? @rtlboulevard

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Haagse Isabella (4) ligt op 1,5 uur rijden van papa en mama in een Belgisch ziekenhuis

Britse vrouw (32) steekt zoontje dood na mishandeling en s*ksuele vernedering door echtgenoot