in

Gaby Blaaser praat voor het eerst over relatiegeruchten met Wesley Sneijder.

Gaby Blaaser (33) was voor het eerst openhartig over de relatiegeruchten met Wesley Sneijder. Er doen al enige tijd hardnekkige geruchten de ronde dat de twee iets zouden hebben. Volgens Gaby is dit echter klinkklare onzin.

In een interview met Kay Nambiar antwoordde ze op alle vragen. De blonde babe gaf best opmerkelijke antwoorden. Over de relatiegeruchten rondom haarzelf met de voetballer was ze stellig:

Lees ook  Foto’s van Anouk Hoogendijk zonder BH laten niets aan je verbeelding over

“Ik vind het bizar hoe mensen aan zulke verhalen komen.”

Ze bestempelt de geruchten als ‘onnozel’. De blondine legde uit: “Ik was op een feestje en ik ken de mensen om hem heen en zijn broertje. Die had een Instagram Story gemaakt en daar stond ik op. Eerst was hij het en toen was Wesley het. Ik vind het ongelofelijk: ik heb drie mannen gedatet in één dag.”

Lees ook  Man lijdt permanente erectie na vreselijk arbeidsongeval.

Het model werd met de broers Sneijder opgemerkt tijdens een feest in Utrecht. Daarna begonnen er geruchten te circuleren over een vermeende relatie met een van de twee voetballers. Aanvankelijk werd gesuggereerd dat ze iets had met Rodney, maar later kwam Wesley in beeld. De Instagrammer ontkent de geruchten nu met klem. Ze zegt dat ze alleen maar kennissen zijn.

Vijf jonge kindjes sterven in grote brand kinderopvang.

Kijkers stoorden zich gisteren massaal aan het decolleté van Eva Jinek