in

Gaby Blaaser heeft spannend avondje met onbekende man

Dat Gaby Blaaser (33) zichzelf graag, in weinig verhullend ondergoed, op Instagram laat zien is geen geheim.

Dat was zondagavond niet anders, alleen had de actrice deze keer een ’mystery guest’ uitgenodigd om het plaatje nóg iets spannender te maken…

Op de foto is Gaby te zien in pikant ondergoed, zittend op haar knieën, met voor zich een onherkenbare man.

Door de manier hoe het plaatje is gemaakt, lijkt het erop dat hij naakt languit op zijn zij ligt. Kijkend naar het tv-scherm op de achtergrond, ziet het ernaar uit dat de twee zich opmaken voor een avondje ’Netflix & Chill’.

De reacties lopen uiteen. Zo zijn veel volgers benieuwd naar de geheimzinnige man en schrijft iemand: „Ben alleen maar benieuwd wie die man achter je geairbushde ass is, to be honest.”

Lees ook  Nederlandse tokkies trekken hoofddoek af van moslimmeisje in Utrecht

Een ander probeert zich een voorstelling te maken van hoe de foto tot stand is gekomen. „Je moet je dit eens voorstellen.

Je hebt een date met Gaby en op een gegeven moment zegt ze: ’We gaan een foto maken voor mijn Insta! Ga jij daar liggen en span je spieren eens goed aan.’

Voor jou natuurlijk een geweldig moment, want eindelijk heb je het bewijs bij je vrienden dat je datet met Gaby.

613 foto’s verder staan jullie er beide ontzettend goed op. ’Dit wordt hem’, zegt ze en knipt jouw hoofd er vervolgens af. Daaag!”

Puur natuur
De voormalige GTST- en Spangas-actrice liet eerder deze week in een interview met Veronica Magazine weten dat haar foto’s op Instagram naast veel positieve reacties, ook veel negatieve commentaren oplevert.

Lees ook  Wat is er met het gezicht van Davina Michelle gebeurd?

Ze zegt daarover: „Wat je ook doet, het is toch nooit helemaal goed. Wat ze over me schrijven en roepen vind ik eigenlijk wel vermakelijk.

Ik lach erom. Dat ik zoveel van mezelf laat zien, is overigens iets van het afgelopen jaar; daarvóór had ik veel te weinig zelfvertrouwen om mezelf zo bloot te geven.”

Gaby – die in het interview benadrukt dat alles aan haar lichaam, op de botox in haar gezicht en de fillers in haar lippen, ’puur natuur’ is – zeg dat ze inmiddels lekker in haar vel zit. „En dat wil ik laten zien.

Zelf kijk ik ook graag naar foto’s van sexy vrouwen. Sterker: ik volg alleen maar sexy vrouwen op Instagram. Ik word er ontzettend blij van en hoop dat anderen dat ook van mijn foto’s worden.”

Om deze redenen is de vriendschap tussen jou en je nicht belangrijker dan iedere andere relatie

Poging om bejaarde man zijn huis in brand te steken – Hij slaapt door angst niet meer