in

Fred van Leer helemaal over de rode na operatie.

Fred van Leer onderging dinsdag een operatie aan zijn schouder, waarbij twee liter pus verwijderd werd. De 42-jarige deelde elk detail op Instagram, maar daar was niet iedereen zo blij mee. In de Volkskrant stond donderdag een column van Aaf Brandt Corstius met de titel: “Soms kun je wel verlángen naar een mediastop van Fred van Leer.”

Fred van Leer kon er niet om lachen en reageerde woedend. De programmamaker haalde fel uit: “Deze vrouw die geen idee heeft waar ze het over heeft en over mijn rug denkt heel leuk te zijn. Sorry peeps maar dit is typisch een gevalletje de eeuwige twee liter pus in je schouder en geen arts die je daar aan wilt helpen … kijken of je dan nog steeds zo lollig bent.”

LEES OOK!
Kijkers gaan los op Twitter op neppe Gaby Blaaser in talkshow Beau

Heel wat bekende Nederlanders nemen het voor de programmamaker op en geven aan dat ze precies méér van hem willen zien! Zanger Dotan stak hem eveneens een hart onder de riem: “Trek je alsjeblieft niets aan van die columns. Dit zijn mensen die geld verdienen met stukjes schrijven over anderen en vaak negatief. Weet je nog waar we het over hadden? Do it for the lovers, not for the haters.” Ook Glennis Grace verdedigt Fred. De zangers reageerde: “Gooi jij er ff een Glenda’tje in hoef ik het niet te doen. Wat een mafklapper zeg. Moet zij nou?”

LEES OOK!
Gedumpte vrouw stuurt 1000 kg uien naar ex ’om hem te laten huilen’

De programmamaker en stylist werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis voor een operatie aan zijn schouder. De operatie verliep goed, maar het was een dubbeltje op zijn kant.

Gaby Blaaser maakt reclame voor bedrijven op haar eigen manier in pikante pakje

Agressieve man dringt huis binnen in Eigenbrakel, mishandelt bewoners en ver kracht dochter (14)