in

Franse ober geeft duizenden euro’s uit aan lipvullingen om er als Marilyn Monroe uit te zien.

Een man die meer dan 9.600 euro uitgaf aan lipvullingen en Botox in een poging om er als zijn idool Marilyn Monroe uit te zien, onthulde zijn dramatische transformatie. Cyril Roux (32) uit Toulon in Frankrijk liet zijn lippen om de twee maanden vullen. De ober zegt dat hij met de plastische ingrepen begon om er jonger uit te zien en meer op zijn inspiratiebron Marilyn te lijken.

Cyril die de voorbije 18 maanden meer dan 20 ingrepen onderging, hoopt nu nog een neuscorrectie te laten uitvoeren, samen met kin- en wangimplantaten.

Lees ook  Dit arme hondje werd zwaar verwaarloosd... Dankzij de Dierenbescherming ken je 'm niet meer terug!

De Fransman zegt dat hij op straat soms uitgelachen wordt door vreemden, maar beweert erg trots te zijn op zijn nieuwe uiterlijk. “Toen ik 26 jaar was, had ik mijn eerste Botox behandeling en het deed me naar meer smachten”, zegt hij.

Ondanks het feit dat hij erg negatieve reacties krijgt van vreemden, zegt hij te zullen doorgaan met zijn extreme transformaties. “Ik krijg heel wat haters, mensen die ik zelfs niet ken die me uitlachen en zeggen dat ik er raar uitzie”, bekent Cyril.

Lees ook  Het gezicht van deze 9-jarige werd gebruikt om abortus te promoten – dan neemt haar moeder briljante wraak.

“Maar ik ben trots om een plastic vent te zijn en zal het blijven doen. Ik geef er niet om dat mensen me veroordelen. Uiteindelijk is schoonheid belangrijk voor jezelf, niet voor anderen”, voegt hij er nog aan toe.

Wat vind jij van zijn nieuwe look? Laat van je horen in de reacties!

Een bewakingscamera filmt een vrouw die een pakket steelt en dan haar been breekt tijdens het vluchten

Man deed alsof hij verlamd was om meer dan 570.000 euro aan overheidssteun op te strijken.