in

Franse kinderlokker niet vervolgd: 11-jarige meisje ‘stemde in’ met s*ks

Het meisje had niet geprotesteerd en dus ‘ingestemd’ met s*ks

Een bijzondere uitspraak in Franktijk. Een 28-jarige Franse kinderlokker wordt niet vervolgd voor de s*ks die hij met een 11-jarig meisje heeft gehad. Volgens de Franse justitie had het meisje ingestemd, omdat ze niet had geprotesteerd tegen het misbruik van de man.

De enige straf die de man hoort te krijgen is die van s*ksueel geweld, aldus de Franse justitie.

Misbruik

In april dit jaar werd de man opgepakt, omdat hij s*ks had gehad met het 11-jarig meisje. De man had het meisje al twee keer eerder op straat aangesproken en de derde keer ging ze mee naar zijn huis, waar hij haar misbruikte.

Lees ook  Jaloerse man scalpeert zijn vriendin. Dan laat hij zijn pitbull op haar los. En beslist vervolgens om …

De man krijgt nu hoogstwaarschijnlijk maximaal vijf jaar cel voor s*ksueel geweld, in plaats van de twintig jaar die staat voor verkr*chting. De familie van het meisje is het niet eens met deze eis. Zij vinden dat er wel degelijk sprake is geweest van dwang en dat de man wel vervolgt moet worden voor verkr*chting. Doordat er zoveel kritiek is op de zaak wordt de zaak uitgesteld tot februari. De Franse kinderorganisatie La Voix de l’Enfant vindt het ‘ondenkbaar’ dat het meisje ingestemd zou hebben met s*ks met deze man. De organisatie pleit nu voor een wijziging in de wet.

Lees ook  Niemand op het huwelijk weet wat ze onder haar jurk heeft verstopt: dan ruikt de hond het en beseft dat er iets heel erg mis is

Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!

Eigen risico in de zorg gaat volgend jaar opnieuw omhoog

Zó ziet de brutale rode krullenbol Annie er nu uit!