in

Finialist Holland’s Got Talent m*sbruikte kinderen tijdens gitaarlessen

Er zijn tot op heden 11 gevallen van m*sbruik door R. bekend

In 2009 werd Lars de R. tweede in de finale van talentenshow Hollands Got Talent. Hij werd daarna een heel succesvolle gitarist en toen begon hij ook met het m*sbruiken van minderjarigen. Hij staat terecht voor vijf m*sbruikzaken in Nederland en zes in India. Maar of dat alles is…

India en Nederland

Lars wordt verdacht van ontucht met minderjarige jongens en daarbij het vervaardigen van kinderpo*rno. Hij zou in oktober 2016 en maart 2017 veel p*rnografische foto’s hebben gemaakt in India. Hij heeft inmiddels bekend dat hij op meerdere reizen kinderen m*sbruikt heeft. Lars beperkte dit echter niet tot India en ook in Nederland vergreep hij zich aan jonge jongens. Dit deed hij voornamelijk tijdens gitaarlessen die hij gaf. Deze kinderen m*sbruikte hij toen hij zelf ook nog minderjarig was.

Lees ook  Na 3 jongens probeerden ze een meisje te krijgen. Maar mama’s buik werd veel groter dan verwacht

Wachtwoorden vergeten

Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van het m*sbruiken van kinderen in de periode tussen 2009 en 2017. Tot nu toe zijn er meldingen van elf kinderen, maar het OM denkt dat er nog veel meer zaken zijn. Ze zijn er tot op heden nog niet in geslaagd om beveiligde schijven van zijn computer te kraken. Lars zou de wachtwoorden vergeten zijn.

Lees ook  27-jarige vrouw wacht op transplantatie – is verbluft wanneer held door deur van ziekenhuiskamer stapt.

Het ziet er eerst uit als een normaal zwart paard, maar het is een prachtig majestueus dier!

Prins Harry was ernstig ziek toen hij 3 was – dan deed Diana iets wat me aan het huilen brengt