in

Fietser heeft bizar excuus voor door rood rijden: “Ik heb een haai in mijn tas!”

Zaterdagavond hield de politie in Vlissingen een fietser aan die verschillende keren door het rood gereden was. De politie hoort wel vaker rare excuses van verkeersovertreders, maar deze fietser had wel een erg ongeloofwaardige smoes. Althans dat dachten de agenten toch. De fietser onthulde dat hij niet kon remmen omdat hij een haai in zijn tas had.

De politie van Walcheren deelde het bizarre verhaal op Facebook. Ze schreven: “In het holst van de nacht en met gevaar voor eigen leven baande een mens te fiets zich door de donkerste plekken van Vlissingen.” Omdat de fietser alle rode verkeerslichten compleet negeerde, werd hij tegengehouden.

Lees ook  Dokter is verrast nadat patiënt verbetert na visite van zijn hond

Gevraagd waarom hij door het rood reed, antwoordde de fietser: “Ik kon niet op tijd remmen, omdat er een vis in mijn tas zit.” De politie schrijft: “Natuurlijk … We horen veel smoezen en excuses, maar serieus … een vis?!” Het werd echter nog gekker toen de fietser uitlegde dat het om een haai ging.

Dat wilde de agent wel eens met zijn eigen ogen zien. Toen de agent een blik in de tas wierp, kon hij zijn ogen niet geloven. Daar zat inderdaad een kunststof ton met water en een kleine haai erin. Het smoesje van de fietser bleek dus gewoon waar te zijn!

Lees ook  Hartverscheurend: broer (5) en zus (8) zien elkaar terug na crash die hun ouders doodde

De agenten waren zo vriendelijk om de fietser naar huis te begeleiden, waar de haai veilig in een aquarium gezet kon worden. De politie deelde niet mee of de fietser uiteindelijk een boete kreeg voor het door het rood rijden.

De mooiste vrouwen van het Israëlische leger – Ik ben in shock!

Kindjes van 1 en 2 jaar oud sterven gruwelijke dood in snikhete auto.