in

Fans stuk om oude opgedoken foto van Lil Kleine en Monica Geuze!

Lil Kleine, artiestennaam van Jorik Scholten, is een Nederlands muzikant en acteur. Met Danny de Munk bereikte hij de Top 100 met het nummer Zo verdomd alleen. Samen met Ronnie Flex kwam hij met het nummer Drank & Drugs in 2015 op nummer 1 in de Top 100 en verdiende hij een dubbelplatina plaat. Verder is hij lid van de formatie Giocatori en werd hij in 2014 presentator van het radioprogramma Hip Hop NL. Scholten maakte in 2005 zijn acteerdebuut, toen hij een klein rolletje had in de film Diep. Hierna had hij gastrollen in enkele televisieseries en speelde hij Franky in de speelfilm Prins.

Oude foto Lil Kleine en Monica Geuze duikt op!
Monica Geuze heeft een jarenlange knipperlichtrelatie gehad met Jorik Scholten. Eind 2016 maakte Geuze via haar vlog bekend dat de twee hun relatie hebben verbroken. Beide hebben inmiddels een kind uit een andere relatie, die van de vlogster (Lars Veldwijk) heeft helaas geen stand gehouden.

Lees ook  Pastoor ziet mysterieuze zak op de treinsporen liggen – kijkt van dichterbij en doet verschrikkelijke ontdekking.

We zou ze inmiddels een nieuwe vriend hebben gevonden. Maar nu is er een stokoude foto van de twee opgedoken op Instagram. En volgers kunnen bijna niet geloven hoeveel Jorik in de afgelopen jaren verandert is. We moeten ook zeggen dat hij bijna niet meer te herkennen is. Foto te zien onderaan dit artikel!

Jorik onder vuur door foto op social media
Dat DE RAPPER maar al te graag wil showen wat hij heeft weten we allemaal. De rapper heeft goed verdiend met zijn muziek en optredens en daar geniet hij met volle overtuiging van. Hij lijkt niet alleen van zijn geld te genieten, hij geniet er ook van dat andere mensen zien dat hij met zijn geld kan wat hij doet. Zo laat hij zijn splinternieuwe Mercedes ook maar al te graag zien op social media die hij rustig kan parkeren in zijn eigen garage in huis in hartje Amsterdam. Ja, dan heb je aardig wat centen. Maar de volgende foto kan op aardig wat kritiek rekenen. De rapper plaatste namelijk een foto van zijn kindje Lío Zion die op zijn auto zit op social media.

Lees ook  Kurkuma en honing: het krachtigste antibioticum dat zelfs artsen niet kunnen verklaren

Wauw, Tanja Jess laat haar figuur zien en hoe ze zó fit blijft!

Heftig einde voor topmodel Doutzen Kroes