in

Fans geschrokken door foto van Monica Geuze: “Eet je niks meer?”

Monica Geuze zit in een wat lastige periode kunnen we wel stellen. Onlangs kwam het bericht naar buiten dat de brunette last had van een hardnekkige stalker.

Ze kreeg berichten van een man uit een inrichting zoals ze zelf liet weten in een vlog. Hij stuurde haar berichten als “Ik kom je halen”.

De man heeft een contactverbod gekregen van de politie waardoor de berichten nu gestopt zijn. Ze geeft aan:

“Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest.” Maar fans maken zich nu zorgen om de fysieke en mentale gesteldheid van de vlogster.

Onzekerheid bij Monica Geuze
De vlogster is namelijk begonnen met het zogenaamde keto-dieet. Hierbij mogen bijvoorbeeld absoluut géén koolhydraten gegeten worden en schijnbaar moet je er erg veel water bij drinken.

Lees ook  Verlaten puppies worden van de straat gehaald – maar ze laten elkaar niet los

Ze zegt het volgende: “Misschien moet ik milder zijn zodat ik het tot een lifestyle kan maken. Ik doe het gewoon twee weken streng en daarna doe ik het mild.

Ik heb flink last van een hongergevoel. Maar misschien is dat wel iets waar ik doorheen moet.” Fans denken dat ze te ver gaat om haar “droomfiguur” te behalen.

“Nu zou ik het heel jammer vinden als ik nooit meer brood kan eten. Ik wil er echt een soort van op letten, want ik zit iedere zomer weer te klagen over mijn lijf. En elke winter trouwens ook.”

Lees ook  Ook de Heinekens hadden een plekje in het boekje van Epstein

Afgevallen!
Gisteravond is de brunette voor het eerst in maanden weer een hapje gaan eten buiten de deur. Dat laat ze weten met een foto op social media.

Ze schrijft bij de foto: “Finallyyyyyy dinner again”. Volgers zien een behoorlijk slanke Monica op de foto, gezien de reacties.

Veelal positief natuurlijk, maar ook zijn er mensen die zoals ze zelf zeggen “Schrikken” van de mate waarop de brunette in afgeslankt:

“Heb je al die tijd niks gegeten?”. We moeten in ieder geval zeggen dat ze er, zoals altijd, weer formidabel uitziet:

Sharleyne (8) werd vijf jaar geleden mogelijk gewurgd en van een flat gegooid, vader hoopt op gerechtigheid

Sapphire (27) kreeg 67.000 euro aan plastische chirurgie cadeau van 76-jarige man, daarna dumpte ze hem