in

Famke Louise zet manager Ali B aan de deur.

Famke Louise zorgde met de #ikdoenietmeermee-actie voor heel wat opschudding op de sociale media. Ook Ali B kreeg de wind van voren. Als manager had hij haar toch moeten bijsturen? De waarheid ligt echter heel anders.

De zangeres zegde de samenwerking met het managementbureau van Ali B, SPEC, op. Ali B kreeg op Twitter de vraag waarom hij Famke niet kon stoppen. Nu blijkt dat hij haar manager niet meer is en dus ook niets in de pap te brokken heeft. Ali B reageert nu dat hij sinds vorige week niet meer de manager is van Famke. De rapper verduidelijkte: “Dit is helemaal op haar eigen initiatief en ze wil hier ook niet in begeleid worden. Ze heeft hiervoor gekozen, zonder overleg met iemand van ons.”

Lees ook  Wanneer de honden deze man zien zijn ze helemaal door het dolle heen, om een bijzondere reden!

Ongemakkelijke passage bij Jinek
Bij Jinek liet Famke dinsdag nog weten dat ze een ‘goede reden’ had om zich bij de actie aan te sluiten. Ze vertelde: “Er is een andere intentie waar ik aandacht voor wil vragen. Het gaat gewoon om de maatschappij. We kunnen allemaal op een tweede golf zitten te wachten. Ondertussen gaan er bedrijven failliet en kunnen mensen hun ding niet meer doen. Veel mensen lijden eronder. Het kabinet houdt daar niet genoeg rekening mee.” De zangeres beklemtoonde ook dat zij de regels niet aan haar laars lapt.

Lees ook  Dit is hoe Laurens van Love Island er vroeger uitzag

Ondertussen bood Famke haar excuses aan en gaf aan dat ze niemand wilde kwetsen met de ongelukkige actie.

Charmaine uit First Dates blijkt behoorlijk pittige foto’s online te hebben staan!

Tiener klaagt kliniek aan voor abortus van zijn vriendin zonder zijn toestemming