in ,

Famke Louise over haar relatie: “Ik werd mishandeld om niets”

Fame Louise (22) is het afgelopen jaar veel in het nieuws geweest over haar uitspraken rondom het coronavirus. In een interview met Beau Monde vertelde ze over de kritiek, groei, ambitie en liefde.

Famke Louise over haar groei en kritiek
2020 was een moeilijk jaar. En 2021 is nog steeds niet alles als we het verwacht hadden, maar het gaat nu wel een iets betere kant op.

Ook Famke heeft het zwaar gehad in 2020. Ze is een van de meest succesvolle influencers, is zangeres en heeft een paar documentaires uitgebracht. In haar Videoland-docu zei ze dat ze helemaal niet zo gelukkig was.

Videoland-docu van Famke
“Dat was ik vorig jaar ook echt niet”, vertelt de zangeres tegen de redactie van Beau Monde. Maar hetgeen waar Nederland in rep en roer over was wat betreft corona en Famke Louise, heeft haar wel iets geleerd. “Ik had de tijd om na te denken.

Lees ook  Moeder waarschuwt anderen nadat zoon’s tong opzwelt en blauw wordt tijdens bezoek aan oma

Ik begon patronen van anderen om me heen te herkennen. En ik kreeg het gevoel dat ik werd geleefd.

Want ik deed te vaak dingen waar ik niet helemaal achterstond. Ik voelde me niet gehoord, niet begrepen.

Dan wilde ik een bepaalde opdracht niet doen, of bepaalde muziek nog niet uitbrengen. Maar dan werd er toch zodanig op me ingespeeld dat ik het wel deed.”

Zelfvertrouwen
“Ik doe sinds twee weken mijn eigen management. En dat geeft me veel kracht en zelfvertrouwen, om zelf te bepalen welke koers ik vaar. En zelf aan het roer van het merk Famke Louise te staan.” Famke onderneemt dus zelf actie.

Relatie met SnapKing
Dat zelfvertrouwen was er niet altijd. Ze heeft zich erdoorheen moeten knokken om zich zo te voelen zoals ze zich nu voelt.

Op haar achttiende was haar zelfvertrouwen vrijwel weg, vertelt Famke. Ze zat in een heftige en gewelddadige relatie met Tim van Teunenbroek (ook wel bekend als DieTim of SnapKing).

Lees ook  Bijna niemand weet het. Denk jij te weten hoe de vijfde zoon heet?

“Het is niet te rijmen wanneer iemand zegt dat hij van je houdt, maar je tegelijkertijd fysiek en mentaal pijn doet.

Ik werd mishandeld om niets.” Om die relatie stop te zetten was niet makkelijk voor de zangeres.

Ze weet niet hoe ze het heeft gedaan en waar ze de kracht vandaan haalde, maar op een dag was ze gewoon vertrokken. “Ik heb mijn spullen gepakt en nooit meer omgekeken.”

Hoe gaat het nu met haar?
Tegenwoordig is Famke een stuk vrolijker en voelt zich gelukkiger. Ze vertelt dat ze veel geluk heeft gehad met hoe alles is verlopen, zowel zakelijk als privé.

“Ik ben heel blij met alles wat het universum me heeft gegeven. Ja, ook de negatieve dingen, want daar komt uiteindelijk altijd iets positiefs voor in de plaats.”

Heftig: de vriendin van Temptation-Karim is plotseling overleden

De beste Instagram foto’s van Dee van der Zeeuw