in

Famke Louise laat Temptation-Fabiola hardhandig uit club gooien.

Fabiola Volkers is furieus op Famke. De blondine was een avondje aan het stappen met vrienden, toen Famke Louise plotseling roet in het eten strooide. De zangeres was in de club in Groningen aan het optreden en stelde de aanwezigheid van de blonde krullenbol niet op prijs. Famke liet Fabiole prompt uit de tent gooien!

Een furieuze Fabiola doet op haar Instagram Stories uit de doeken wat er precies gebeurde:

“Ik stond in de VIP te chillen, wordt er gewoon uitgestuurd! Famke Louise, ik snap jou niet? Voor de tweede keer mij wegsturen en dit keer in me hometown. Ik heb helemaal niks tegen je, maar nu kan je het krijgen ook, geen respect.”

Lees ook  Ze vindt een klein deurtje bij een boom. Maar de adem van mama stokt als ze ziet wat er binnenin zit …

De realityster zegt dat ze al na tien minuten door bewakers werd weggetrokken en vervolgens hardhandig aan de deur werd gezet.

Daar stond de blondine dan in het midden van de nacht moederziel alleen op straat. “Nu moet ik alleen over straat met mijn hoerige kleding en enge mannen, ja! Als ik verk**cht word, is het jouw schuld!”, horen we haar nog zeggen.

Lees ook  Man (19) gooide steen door ruit van rijdende bus in Vught en krijgt een werkstraf

Het is overigens niet de eerste keer dat Fabiola door de mensen rond Famke in een club wordt buitengezet. Wellicht heeft de vete tussen de twee iets te maken met de geruchten dat Fabiola een avontuurtje zou gehad hebben met Ronnie Flex (met wie Famke een tijdlang samen was).

Let op: dieven KNIPPEN katalysator onder je auto vandaan

Michella Kox slachtoffer van gewapende overval: “Hij drukte een pistool in mijn zij”