in

Familie is bang dat geliefde hond bosbranden niet heeft overleefd – dan staat ze een verrassing te wachten!

De Amerikaanse staat Californië heeft afgelopen week veel geleden onder heftige bosbranden. Meer dan honderdduizend mensen zijn geëvacueerd, duizenden woningen zijn verwoest en tientallen mensen hebben hun levens verloren.

In de onderstaande video, die op Facebook werd gepost, horen we Jack Weaver en zijn zwager Patrick Widen. Beide waren naar het huis van Jacks moeder, Katherine, gereden om daar het lichaam van de geliefde familiehond Izzy te vinden.

Katherine en haar man moesten in het midden van de nacht halsoverkop alles achterlaten door de bosbranden. Zij, en vele andere gezinnen, moesten hun huisdieren achterlaten omdat ze ze niet konden vinden, of er simpelweg geen tijd was om ze te vinden.

Lees ook  Ouders laten driejarige alleen met een babysitter: uren later vecht ze voor haar leven op de eerste hulp

Katherine had letterlijk seconden om uit huis te ontsnappen, vlammen omringden het huis. Tijdens de hectiek rende Izzy weg. Ze kon haar niet achterna gaan zonder haar leven te riskeren.

Katherine was helemaal kapot van het feit dat ze haar lieve hond achter moesten laten.

Afgelopen dinsdag zagen Jack en Patrick dat het huis en terrein compleet verbrandt waren. Ze filmen de ravage om aan Patricks moeder te laten zien en hoopten dat Izzy de brand misschien op de een of andere miraculeuze wijze had overleefd.

Lees ook  Politieagenten riskeren hun levens om een hond uit een modderstroom te redden. Dan gaan ze over tot reanimatie om hem te redden.

Bekijk zelf hieronder wat ze vonden! Het filmpje duurt een beetje lang, maar het einde is het meer dan waard!

Toerist pakt haai uit het water om een selfie te nemen – daar kreeg ze meteen spijt van!

Politieagent zet man aan de kant die erg veel op zijn zoon lijkt. Seconden later ziet hij wat er op z’n dashboard ligt.