in

Familie Bauer doodziek door corona

Het stel laat weten dat het goed met hen gaat. Dit weekend werd bekend dat Frans en Mariska Bauer beiden geveld zijn door corona, maar op Instagram laten ze gelukkig zien dat ze er prima mee omgaan. De familie Bauer is op dit moment te zien in de serie De Bauers: Bestemming Onbekend.

Frans en Mariska Bauer besmet met corona
Het coronavirus grijpt nog altijd flink om zich heen. Twee nieuwe besmettingen waren er dit weekend voor Frans en Mariska Bauer.

Lees ook  Supermarkt PLUS verkoopt boeken om buurman te steunen: 'Je moet elkaar helpen in deze tijden'

Het echtpaar zit al sinds vrijdag in quarantaine. Volgens RTL Boulevard zijn de besmettingen binnen het gezin begonnen bij de kinderen.

Milde klachten
Op Instagram heeft het stel een foto gepost waarin ze te zien zijn in relaxte kleding onder de lakens. In het bijschrift zet Frans: “Ook wij zijn helaas getroffen door Corona.

Het gaat gelukkig goed met ons. We hebben milde klachten. Bedankt voor alle lieve berichten en beterschapswensen”.

Ook in de reacties op de foto regent het beterschapswensen. Zo steken onder andere Patricia Paay, Edwin Smulders, en Danny de Munk het paar een hart onder de riem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)


Bestemming Onbekend
Aankomende woensdag zijn Frans en Mariska echter weer gewoon te zien in hun nieuwe serie De Bauers: Bestemming onbekend.

Lees ook  Rutte: 'Val niet op het ijs, want de ziekenhuizen liggen al vol'

Hierin trekken ze elke week naar een andere locatie waar ze een kijkje krijgen in bijzondere plekken en manieren van leven. De serie kon al op volop lovende reacties rekenen.

9263 nieuwe besmettingen

Man overleden na schietpartij in Hoensbroek