in

Exclusief: Famke Louise heeft heel groot nieuws!

Ze heeft net haar eerste show achter de rug, een nieuw team en grootse plannen voor het nieuwe jaar.

Het kan eigenlijk niet beter gaan met Famke Louise (20). Grazia spreekt haar over female empowerment en hoe zij zich staande houdt in ‘haar’ mannenwereld.

Documentaire
Sinds haar documentaire een jaar geleden uitkwam, weet zo’n beetje heel Nederland wie Famke Louise is. Toen was ze nog vooral bekend als die vlogger die ook kan zingen en rappen.

Bovendien had ze meer haters dan fans. Inmiddels staan de zaken er compleet anders voor. En dat gaan we zien in haar documentaire 2.0.

Sinds ze van management is veranderd, gaat het heel goed met haar. “Ik zat hiervoor bij een ander management, waar ik nauwelijks inspraak had in de dingen die ik wilde doen.

Lees ook  Twintiger die baan verliest door coronacrisis wint loterij

Toen ben ik overgestapt naar een ander managementbureau. Daardoor is alles veranderd en inmiddels heb ik juist heel veel inspraak in alles wat ik doe. Er staat nu een team achter me dat me daarin ook goed steunt. Dat is heel erg fijn.”

Veel veranderd
Over dat andere management wil ze normaliter nooit veel kwijt, maar in haar nieuwe documentaire maakt ze een uitzondering.

“De rest van het verhaal bewaar ik voor mijn eigen documentaire. Hoe dat er precies uit komt te zien en waar het te zien zal zijn, weten we nog niet, maar we hebben er wel ideeën over”, vertelt ze.

Lees ook  Meer dan 100 bikers geven motorfietsfanaat een laatste escort.

“Er is het afgelopen jaar superveel veranderd. Ik heb een heel andere kijk gekregen op het leven en op de manier hoe ik als artiest door het leven ga. Die kant wil ik graag laten zien.

Ik heb in korte tijd een goede stap gezet en weet echt waar ik het over heb. In de eerste documentaire zie je dat niet.

Die ging vooral over wat ik deed en hoe druk ik het had zonder dat ik inspraak had op dingen en dat heb ik nu wel. Daarom wil ik ook graag een vervolg maken”, aldus Famke.

Man in Winschoten treft illegale migrant aan in z’n achtertuin, wat een land!

Courtney moet achterste misschien laten amputeren na illegale billeninjecties.