in

Ex on the Beach-deelneemster Yasmine enorm mishandeld

Yasmine Pieraerds, bekend van haar deelnames aan Ex on the Beach en Temptation Island, is afgelopen weekend zwaar mishandeld. Dat laat de realityster weten op Instagram. Ze gaf een feestje in haar eigen huis, maar dat liep helemaal verkeerd af toen een gast niet weg wilde gaan.

De beelden die Pieraerds deelt op Instagram zijn heftig. Onder meer een kapotte lip, een scheve neus en een dik oog zijn te zien op een foto. ‘Gisteravond ben ik op een domme kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde’, schrijft ze erbij

Lees ook  SCHUTTER UTRECHT is waarschijnlijk 'deze man' uit GeenStijl TV video uit 2011

Ze wil op dit moment nog niets kwijt over de identiteit van de dader, maar schrijft. ‘Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden. Mensen, wees niet zo dom of naïef als ik en vertrouw niet zomaar iedereen.’

Pieraerds heeft flinke verwondingen. Haar neus is gebroken. ‘Dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht.’

Lees ook  Oma Monique Westenberg overleden

De Vlaamse realityster was op de Nederlandse tv eerst te zien als verleidster in Temptation Island. Naderhand deed ze ook mee aan Ex on the Beach, dat is te zien op MTV. Ook was ze deelnemer in de all star-editie van dat programma.

Neef en nicht uit Almelo met elkaar naar bed

Drama in Rotterdam: ook 7-jarige drenkeling Zevenhuizerplas overleden