in

Estelle Cruijff vindt nieuw geluk in de LIEFDE

Na zes jaar vrijgezel te zijn geweest, na haar huwelijk met RUUD GULLIT en haar onstuimige relatie met BADR HARI, kan ESTELLE CRUIJFF eindelijk weer kerst vieren in de armen van een lieve man. Aan Privé onthult ze er alles over.

Privé spotte de twee in een innige omstrengeling in een Amsterdams sterrenrestaurant. Estelle bevestigt daarop dat zij inderdaad opnieuw de liefde heeft gevonden en met deze MORAD de feestdagen zal doorbrengen. Ze is eraan toe, laat ze weten. „Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld. Met Morad kan ik de hele wereld aan.”

Lees ook  'Samsung komt in 2021 met telefoon met oprolbaar scherm'

De twee leerden elkaar kennen via wederzijdse vrienden, die een etentje planden waarvoor ze zowel Estelle als zakenman Morad hadden uitgenodigd. „Zo kwamen we bij elkaar aan tafel en dat klikte. Het fijne is dat we veel raakvlakken hebben. Hij is ook een levensgenieter.”

Dat hij ook een echte romanticus is, bewees hij door Estelle al mee te nemen op een tripje naar liefdesstad Parijs! „Ik vind het leuk dat iemand zo is. Het was een geweldige verrassing.”

Lees ook  Mexicaanse agent die zoon El Chapo arresteerde, doorzeefd met 150 kogels op klaarlichte dag

Exclusief aan weekblad Privé, dat vandaag uit is, vertelt Estelle exclusief meer over hun bijzondere tripje naar Parijs en hoe zakenman MORAD met zijn karakter haar helpt weer positief in het leven te staan. En: meer foto’s.

Caroline* betaalt maandelijks 5000 euro alimentatie

Moeder verdedigt zoon die pestkop sloeg, “De school deed niets.”