in

Estelle Cruijff heeft ruim 160 duizend euro aan betalingsachterstand bij multimiljonair

Estelle Cruijff heeft volgens een steenrijke zakenman een achterstallige betaling van ruim 160.000 euro. Dat blijkt uit een juridisch document dat Shownieuws in handen heeft.

Uit het document blijkt dat de betalingsachterstand betrekking heeft op een verstrekte lening van circa 1,2 miljoen euro.

De voorzieningsrechter heeft na een verzoek van de advocaat de schuldeiser eind december conservatoir beslag laten leggen op de woning van Estelle.

De man bij wie Estelle voor een flink bedrag in het krijt staat is een multimiljonair. Hij verdiende miljoenen onder meer met het exploiteren van cosmetica- en parfumwinkels.

Estelle trok in 2017 in bij de zakenman in een deluxe miljoenenpand in het chique Amsterdam-Zuid. Datzelfde jaar komen ze tot een bijzondere overeenkomst.

  Moeder koopt speelgoed konijntje voor de begrafenis van haar pasgeboren baby, weken later kunnen artsen hun ogen niet geloven

Estelle koopt namelijk het appartement van de zakenman met geleend geld van precies diezelfde zakenman.

Een bedrag van maar liefst 1,2 miljoen euro. Ruim 2 jaar later lijkt Estelle een grote betalingsachterstand hebben opgelopen van maar liefst 160.000 euro. Of de achterstand is inmiddels is weggewerkt is niet duidelijk.

De advocaat van Estelle meldt aan Shownieuws: “De kwestie waar u op doelt is op dit moment onder de rechter.

Aldus is het niet passend indien ik inhoudelijk op de kwestie in ga al dan niet aan de hand van de door u geformuleerde vragen”, de advocaat vervolgt.

“Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.”

  Vaders goede daad voor oudere vrouw in de rij in de supermarkt verspreidt zich over het internet

Of de achterstand is inmiddels is weggewerkt is niet duidelijk. Shownieuws heeft ook de zakenman gevraagd om een reactie, maar er kwam geen reactie.

Advocaat Sébas Diekstra legt uit: ,,Met conservatoir beslag kan iemand via een deurwaarder beslag laten leggen op het bezit van een ander waarvan deze geld eist.

Deze persoon mag na dat beslag zijn bezit niet meer aan iemand anders overdragen. Vervolgens moet er verplicht bij de rechter een procedure gestart worden over het conflict.

Als de rechter oordeelt dat de geldvordering terecht is, dan mag het bezit waar beslag op ligt worden opgeëist en verkocht.’’

PostNL-medewerkers maken zich grote zorgen: ‘Kan het pakketje wel of niet exploderen?’

Ontroerend nieuws over Borsato-gezin in verdrietige tijd