in

Ernstige mishandeling van 15-jarige jongen op strand – Jongen overleeft het mogelijk niet

Op het strand aan de Stichtseweg is gisteren een jongen ernstig mishandeld. Daarbij raakte het slachtoffer gewond aan zijn hoofd. De politie is op zoek naar meer getuigen. De verwondingen zijn zo erg dat het jongetje ieder moment kan overlijden.

Rond 16:00 uur lag het 15-jarige slachtoffer op het strand te slapen toen een vermoedelijk 16- of 17-jarige jongen aan kwam lopen. Volgens getuigen zou hij het slachtoffer uit het niets tegen zijn hoofd hebben geschopt. Het slachtoffer is toen even buiten bewustzijn geweest en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hij maakt het naar omstandigheden redelijk. De politie heeft de verdachte nog niet kunnen aanhouden, maar heeft wel een vermoeden wie het is.

Lees ook  Monique Westenberg lijkt klap na klap te moeten incasseren

Foto’s of fimpjes?
Gezien de ernst van de zaak neemt de politie de zaak hoog op. Hierbij kunnen we de hulp van meer getuigen gebruiken. Heeft u de mishandeling gezien? We zijn vooral op zoek naar mensen die foto’s of filmpjes hebben van het incident waarop de dader te zien is.

Lees ook  Hondje van Dafne Schippers sterft vreselijke dood.

Ook mensen die meer weten over de verdachte worden opgeroepen zich bij ons te melden. Dat kan via het tipformulier. Of bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Geen dan uw tip door via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Cel- en taakstraf voor s*ksueel misbruik van vrouw in Eindhoven

Autokakker ging even helemaal los in parkeerkelder van appartementengebouw