in

Ernstig zorgen om graatmagere Doutzen Kroes

Topmodel Doutzen Kroes kreeg bakken kritiek over zich heen nadat ze een bikinifoto op Instagram postte. Heel wat volgers zijn van mening dat Kroes ongezond mager is. Toch zijn er ook veel fans die daar anders over denken en het voor haar opnemen.

“Sorry Doutzen … maar wat ben jij mager. Gewoon eng die buik. Niet gezond dit.”

Op het gewraakte kiekje poseert het model samen met een vriendin op een boot. Maar de volgers hebben vooral oog voor haar afgetrainde lichaam en schuwen de keiharde kritiek niet. Het regent negatieve reacties onder de foto.

Lees ook  Gehandicapte Peter brutaal uit taxi gezet – chauffeur kreeg het adres niet gevonden

Een social mediagebruiker schreef: “Sorry Doutzen … maar wat ben jij mager. Gewoon eng die buik. Niet gezond dit.” Verder valt te onder andere te lezen: “Dit is echt vel over been. Sorry niet mooi meer.”

Toch zijn er ook mensen die het voor het topmodel opnemen. Zo ook fotograaf William Rutten. Hij reageerde: “Grappig dat het vooral vrouwen zijn die negatief reageren … vaak dezelfde vrouwen die altijd de mond vol hebben over fatshaming … Dit is een sportieve vrouw die haar werk serieus neemt, heb een beetje respect lieve mensen!”

Lees ook  Vrouw sproeit tuin, zet straal op wildplassers en raakt gewond

De Friezin zelf laat het niet aan haar hart komen. Haar reactie liet niet lang op zich wachten. Ze postte een foto waarin ze onder de douche staat met het bijschrift: “Don’t forget to shower.” Daarmee geeft ze duidelijk aan dat ze het allemaal van zich laat afglijden.

’Miskraam voor Samantha de Jong’

Wie lust er kaasstengels? Vrouw knipt nagels niet meer met alle gevolgen van dien..