in

Ernstig verlamde hond gedumpt

Het is ontzettend triest dat we soms verhalen moeten lezen van dieren die zonder mededogen zijn achtergelaten. Vaak kunnen deze arme dieren niet voor zichzelf zorgen. Het is prachtig om te weten dat er mensen zijn die zich over deze weerloze wezens ontfermen. Zoals het geval van Khan.

Kahn werd voor dood achtergelaten in een afgelegen veld in het Spaanse Valencia. De hond was ernstig verlamd en kon niet meer staan. Desalniettemin begroette Khan zijn redders heel enthousiast en kwispelde hard met zijn staart, het enige lichaamsdeel wat hij nog goed kon bewegen.

Lees ook  Vijf meisjes (15) omgekomen bij brand in escaperoom

Nadat de dierenarts de verwondingen van de hond had onderzocht, kwamen ze erachter dat Khan verlamd was door mishandeling. Kwispelen was zijn enige manier van communiceren.

Zijn redders deden hun uiterste best om net zo goed voor hem te zorgen, als hij wil om te leven had. De viervoeter onderging zware therapie ondergaan. Weken lang werd hij behandeld en langzaam maar zeker zette hij de weg naar herstel in!

Lees ook  TERRORIST aanslag Straatsburg doodgeschoten door politie!

Khan nam op een geweldige manier wraak op de idioten die hem mishandelden: hij gaf nooit op, hij overleefde het!

Toen de hond eindelijk voldoende was hersteld, werd hij geadopteerd door een liefdevol gezin, dat hem elke dag vreugde en zorg biedt!

Bekijk hieronder zijn ongelooflijke reis!

Beelden getoond van uitwisseling wapens en aanhouding in terrorismeproces

De vriendin van Lil Kleine laat zien nog steeds een top-figuur te hebben!